Asus Eee PC Seashell'da Windows 10'a Geçilmeli mi?

Makaleler
24
Elimde Asus Eee PC Seashell Series marka bir netbook var. Bu bilgisayar Windows 7 Starter ile gelmişti, daha sonra işletim sisteminin çökmeye başlaması ve yavaşlıklardan ötürü Windows 8.1 Pro kurmuştuk ve bilgisayarın performansı çok daha iyileşmişti. Şimdi de Windows 10 kurmak istiyorum.
  • Bu cihazda Atom İşlemci, 2GB RAM var. Kasma yaratır mı? Windows 8.1'de yaratmamıştı.
  • Ben bu sisteme yükseltmenin aksine temiz kurulum yapmak istiyorum. USB'den yapacağım, bana kurulum aşamasında bir tavsiyeniz var mı?
  • Geçici bir süre kod girmeden kullanabiliyor muyuz? Daha sonra lisans alacağım çünkü.
  • Biçimlendirmeyi nasıl yapayım? 32 bit mi, yoksa 64 bit mi kurayım? Bir de Media Creation Tool'da both mu seçilmeli? Rufus ile yapmaya çok sıcak bakmıyorum.
  • Windows 10 driverleri otomatik olarak yüklüyor mu?
  • Bu sisteme antivirüs olarak Bitdefender Free düşünüyorum, kasma yapar mı? Şu anda 360 TS kullanılıyor.
  • Formattan sonra programları yüklemek için Ninite'ı kullanacağım, güvenilir midir?
Bana başka bir tavsiyeniz var mı? Çok teşekkür eder, iyi günler dilerim...

Son düzenleme:
Konu hortlamış olacak ama ne yaptını o pc yi hızlanma falan oldu mu?

PC fan arızasından dolayı yatar konuma alındı. Bir ara yapacağım. Yerine alınan Mini PC de satıldı. Onun da yerine Cylon Mini kasanın (en küçük Mini Tower'lardan biri) içine E5 2650 işlemcili ve RX570'li sistem toplandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…