ASUS ekran kartı termal macun değişimi için servise gönderilir mi?

Little Doge

Hectopat
Daha fazla  
ASUS ROG RTX 3080 ekran kartım var.
Garantisi bitmeden servise termal macun ve termal ped değişimi talebinde bulunabilir miyim?

ASUS servisinde ekran kartının termal macunu ve termal pedleri garanti dahilinde değiştirdiyseniz yaşadığınız iyi/kötü deneyimlerinizi dinlemek isteriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz neden kafanıza göre kartın macunu kurumuş, değişmesi lazım gibi düşüncelere giriyorsunuz ki? Kart zaten garanti süresindeymiş. Anormal bir ısınma var diyorsanız gönderin servise, bu ısınıyor diyin. Onlar çözsün problemi.

Konuda pek anlaşılamamış sanırım, benim hatam olsa gerek. Termal macunla veya ısınmayla ilgili herhangi bir öneri isteği belirtmedim.
Ekran kartımın garantisi bitmeye yakınken servise gönderip termal macunu ve termal pedin elden geçmesini istiyorum.

ASUS ekran kartını 'garanti dahilinde' termal macunu değişimi için ASUS servisine göndermiş olan, yani sadece birebir tecrübe etmiş olan arkadaşların deneyimlerini paylaşmasını rica ederim.

Konuda pek anlaşılamamış sanırım, benim hatam olsa gerek. Termal macunla veya ısınmayla ilgili herhangi bir öneri isteği belirtmedim.
Ekran kartımın garantisi bitmeye yakınken servise gönderip termal macunu ve termal pedin elden geçmesini istiyorum.

ASUS ekran kartını 'garanti dahilinde' termal macunu değişimi için ASUS servisine göndermiş olan, yani sadece birebir tecrübe etmiş olan arkadaşların deneyimlerini paylaşmasını rica ederim.
Teknik servis hayır kurumu değildir. Siz arabanızın garantisi bitmek üzereyken servise götürüp ''ya bunun garantisi bitecek, bi sağına soluna bakar mısınız daha sonradan bozulmasın'' diyebilir misiniz?
GPU termal macunu NORMAL ŞARTLARDA garanti süresi boyunca kurumaz, hatta garanti bittikten yıllar sonra bile kolay kolay değişim gerektirmez.

Ha sizin kartınızda istisnai bir durum oluşmuştur, servise gönderirsiniz onlar da yenilemeye karar verir o başka.

Dostum, konuyla ilgisi olmayan ve kendi kafana göre olayları kurgulayıp bir şeyler anlatmaya çalıştığın yorumlarını defaatle raporlamaktan yoruldum.

Eğer ekran kartını termal macun değişimi için servise yollamadıysan ve dolayısıyla bu konu dahilinde paylaşacak deneyimlerin yoksa boş yorum yazıp meşgul etme ricam.

Son düzenleme:
Benim böyle bir deneyimim yok ancak GPU, VRAM, MOSFET vs. kritik sıcaklıklara ulaşmadığı sürece dokunacklarını sanmıyorum.

Bu forumda boş muhabbet, zaman kaybı ve haksız cezalar dahilinde faydalı bir bilgi bulamadığım için diğer forumların kullanıcı deneyimlerini paylaşacağım.
Merak edenler varsa şu ve şu konuya gidip sorunlarını çözebilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı