Forumlara yeni katıldım, bilgisayarım ET2012IUKS model ASUS all in One PC,
Ekstradan 4 GB RAM eklendi sadece, ve hard disk SSD WD 240GB ile değiştirildi
Windows 10 kurduğumda belli sürelerde (düzensiz) mavi ekran hatası veriyor.
Minidump dosyaları ektedir. WinDbg indirip baktım ama problemin sebebini anlayamadım.
(Not: RAM testi yaptım ve sürücülerin hepsi günceldir.)
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
Acaba i5 2400S yetersiz olabilir mi Windows 10 için? Ben yine de pazartesi ramler testi geçse de sonradan taktığım rami çıkarıp kullanmayı deneyeceğim.
Merhabalar tekrar, işlemci sürücüsü aygıt yöneticisinde düzgün yüklendi gözüküyor, ama görev yöneticisinde devamlı 100% çalışıyor gözüküyor ve perfomans sekmesinde frekans hızı yanlış gözüküyor.