kerem_k421 Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #1 ASUS EX-B250M-V3 anakartım var, M.2 SSD almak istiyorum. Bu anakarta uygun mu? Ve uygunsa nasıl takılır? Bilmiyorum da.
ASUS EX-B250M-V3 anakartım var, M.2 SSD almak istiyorum. Bu anakarta uygun mu? Ve uygunsa nasıl takılır? Bilmiyorum da.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 25 Mart 2024 #2 Anakartınızda M.2 slotu yok. Yani direkt olarak takamazsınız. PCI-E slotuna dönüştürücü ile takabilirsiniz. Kırmızı ile işaretlediğim slotlara ''dönüştürücü'' alet yardımıyla takabilirsiniz, dediğim gibi direkt olarak M.2 slotunuz bulunmamakta.
Anakartınızda M.2 slotu yok. Yani direkt olarak takamazsınız. PCI-E slotuna dönüştürücü ile takabilirsiniz. Kırmızı ile işaretlediğim slotlara ''dönüştürücü'' alet yardımıyla takabilirsiniz, dediğim gibi direkt olarak M.2 slotunuz bulunmamakta.
kerem_k421 Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #3 Caner Uncu dedi: Anakartınızda M.2 slotu yok. Yani direkt olarak takamazsınız. PCI-e slotuna dönüştürücü ile takabilirsiniz. Kırmızı ile işaretlediğim slotlara "dönüştürücü" alet yardımıyla takabilirsiniz, dediğim gibi direkt olarak M.2 slotunuz bulunmamakta. Eki Görüntüle 2150383 Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bunun gibi bir şey mi? Monte etmesi zor bir şey mi?
Caner Uncu dedi: Anakartınızda M.2 slotu yok. Yani direkt olarak takamazsınız. PCI-e slotuna dönüştürücü ile takabilirsiniz. Kırmızı ile işaretlediğim slotlara "dönüştürücü" alet yardımıyla takabilirsiniz, dediğim gibi direkt olarak M.2 slotunuz bulunmamakta. Eki Görüntüle 2150383 Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bunun gibi bir şey mi? Monte etmesi zor bir şey mi?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 25 Mart 2024 #4 Evet o. Monte etmesi zor değil.