Çözüldü ASUS EZ Flash ile BIOS güncelleme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Winteron

Hectopat
Merhaba ben daha önce ASUS'un EZ Flash uygulaması ile BIOS güncellerken bir problem yaşamıyordum EZ Flash'a tıkladığımda direk bana VIA Storage / VIA internet olarak seçenekler sunuyordu interneti seçiyordum kendisi Update'i gerçekleştiriyordu herhangi bir problem yaşamıyordum ama şu an EZ Flash'a tıkladığımda direk herhangi bir seçenek olmadan fotoğraftaki sayfa geliyor ne yapmam gerektiğini çözemedim.
Version 2406 Update'i ile bu problemi yaşamaya başladım.

dd182e1a-7263-4a9b-8d88-35d0f645f0a9.jpg

Dosya Ekleri

• dd182e1a-7263-4a9b-8d88-35d0f645f0a9.jpg
    dd182e1a-7263-4a9b-8d88-35d0f645f0a9.jpg
    126,4 KB · Görüntüleme: 294
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden direk bu sayfanın açıldığını anlayamadım ve eskiden yaptığım gibi internet üzerinden güncellemem mümkün değil mi öylesi daha kolaydı çünkü.
Advanced ayarlara girip, yukarıdan TOOL kısmına girin. Sonra, EZ flash utility kısmına girin, zaten orada seçenekler sunuyor. İnternet seçeneği sunuyor. Eğer sunmazsa yapacak bir şey yok. Mecbur USB ile yapacaksınız.

Advanced ayarlara girip, yukarıdan TOOL kısmına girin. Sonra, EZ Flash Utility kısmına girin, zaten orada seçenekler sunuyor. İnternet seçeneği sunuyor. Eğer sunmazsa yapacak bir şey yok. Mecbur USB ile yapacaksınız.

Söylediğiniz gibi yapıyorum bahsettiğim son güncellemeyi yapana kadar seçenekler sunuluyordu fakat şu an sunulmuyor zaten düzeltmek istediğim durum bu

Söylediğiniz gibi yapıyorum bahsettiğim son güncellemeyi yapana kadar seçenekler sunuluyordu fakat şu an sunulmuyor zaten düzeltmek istediğim durum bu
Ethernet kablosunu kontrol edin. Eğer yine olmazsa dediğimiz gibi yapacak bir şey yok. Pek düzeltilecek bir sorun değil. USB ile de gayet kolay zaten.

Dediğinizi bir deneyeyim eğer olmazsa USB ile nasıl yapabilirim, anlatabilir misiniz
Recep bey gayet net anlatmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı