ASUS F15 laptopta donmalar oluyor

missy5566

Centipat
Daha fazla  
Merhaba geçen sene aldığım ASUS FX507ZC4 laptopum da kasmalar donmalar olmaya başladı ve oyunlarda da hakettiğim FPS'yi almadığımı düşünmeye başladım. Az önce Alan Wake Remastered girdim ve laptop dondu. Ben de kapattım. Neden böyle oluyor? Teşekkür ederim.

Laptopun YouTube'deki videolarını görünce videodaki FPS'ler benimkilerin yanında bayağı önde, neden böyle?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba geçen sene aldığım ASUS FX507ZC4 laptopum da kasmalar donmalar olmaya başladı ve oyunlarda da hakettiğim FPS'yi almadığımı düşünmeye başladım. Az önce Alan Wake Remastered girdim ve laptop dondu. Ben de kapattım. Neden böyle oluyor? Teşekkür ederim.

Laptopun YouTube'deki videolarını görünce videodaki FPS'ler benimkilerin yanında bayağı önde, neden böyle?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizin cihaz 8 GB RAM Single channel idi sanırsam onu 16 GB Dual channel yaparsanız FPS artması yaşarsınız.

İki yüksek olasılıklı sebep.
%80 ihtimal sorun 8 GB RAM'in yetersizliğinden kaynaklı.
Diğer seçenek de sıcaklık olabilir.

Sıcaklıklarım oyun oynarkene bayağı fazla oluyor gerçekten de CPU 90 altına zor iniyor Valorant da.

Sizin cihaz 8 GB RAM Single channel idi sanırsam onu 16 GB Dual channel yaparsanız FPS artması yaşarsınız.

Bana bu laptopa uygun bir RAM önerebilir misiniz teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı