Ferhat.Seker Kilopat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 86 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2016 #1 GT 920 harici ekran kartım var ve Driver'lar güncel ama Onboard ekran kartı kullanılıyor. Denediğim çözümler ise aygıt yöneticisinden Intel HD Graphics 520'yi devre dışı bıraktım ama sorun hala devam ediyor. EDİT: Laptop kuzenimin ASUS değil ACER olacak.
GT 920 harici ekran kartım var ve Driver'lar güncel ama Onboard ekran kartı kullanılıyor. Denediğim çözümler ise aygıt yöneticisinden Intel HD Graphics 520'yi devre dışı bıraktım ama sorun hala devam ediyor. EDİT: Laptop kuzenimin ASUS değil ACER olacak.
Mehmet Ferit Hectopat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 207 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2016 #2 Buyrun hocam Recep abi çok güzel bir biçimde anlatmış. Oyunları Harici Ekran Kartı ile Çalıştırma - Technopat
Buyrun hocam Recep abi çok güzel bir biçimde anlatmış. Oyunları Harici Ekran Kartı ile Çalıştırma - Technopat
Ferhat.Seker Kilopat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 86 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2016 #3 Başlık değiştirebilir mi?