musto444 Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 81 3 Aralık 2020 #11 SHER-LOCKED dedi: Notebook'larda işlemci de değişir lakin sorunlar oluşabilir TDP değeri ile ilgili. Sorunsuz çalıştıysa ne mutlu. İsterseniz almak istediğiniz CPU'yu elinizdeki notebooka denertesiniz 2. el. Olursa alırsınız olmazsa şansınıza küsün . Genişletmek için tıkla... Sorun değil alıp deneme izin veren bilgisayarcı var. Peki denemek zarar verir mi? Yoksa sadece çalışmaz mi?
SHER-LOCKED dedi: Notebook'larda işlemci de değişir lakin sorunlar oluşabilir TDP değeri ile ilgili. Sorunsuz çalıştıysa ne mutlu. İsterseniz almak istediğiniz CPU'yu elinizdeki notebooka denertesiniz 2. el. Olursa alırsınız olmazsa şansınıza küsün . Genişletmek için tıkla... Sorun değil alıp deneme izin veren bilgisayarcı var. Peki denemek zarar verir mi? Yoksa sadece çalışmaz mi?
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.257 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #12 musto444 dedi: Sorun değil alıp deneme izin veren bilgisayarcı var. Peki denemek zarar verir mi? Yoksa sadece çalışmaz mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum zarar vereceğini. Lakin bu konularda pek bilgili değilim bana güvenmeyin. Yeni konu açın bence.
musto444 dedi: Sorun değil alıp deneme izin veren bilgisayarcı var. Peki denemek zarar verir mi? Yoksa sadece çalışmaz mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum zarar vereceğini. Lakin bu konularda pek bilgili değilim bana güvenmeyin. Yeni konu açın bence.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 3 Aralık 2020 #13 Değişip değişmediğini bırak mevcut işlemciden iyisi var mı? 4 GB DDR2 so-DIMM RAM var mı?
musto444 Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 81 3 Aralık 2020 #14 Conficker Belasi dedi: Değişip değişmediğini bırak mevcut işlemciden iyisi var mı? 4 GB DDR2 so-DIMM RAM var mı? Genişletmek için tıkla... Orası öyle takacağım işlemcinin bir fark oluşturması gerekir. Yoksa değiştirmenin mantığı yok
Conficker Belasi dedi: Değişip değişmediğini bırak mevcut işlemciden iyisi var mı? 4 GB DDR2 so-DIMM RAM var mı? Genişletmek için tıkla... Orası öyle takacağım işlemcinin bir fark oluşturması gerekir. Yoksa değiştirmenin mantığı yok
3 374025 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 5 Mart 2021 #15 musto444 dedi: Islemci değişir arkadaşlar evdeki diğer laptopumda degistirdim. Yandaki vidayı ceviriyorsun işlemci çıkıyor. Bu ozellikte alacagim her islemciyi takabilir miyim? Fazla yuklenme gibi bir durum olusmaz mi? 4+4 = 8 takabilir miyim yani? Genişletmek için tıkla... Benim PC'yi almışsın.
musto444 dedi: Islemci değişir arkadaşlar evdeki diğer laptopumda degistirdim. Yandaki vidayı ceviriyorsun işlemci çıkıyor. Bu ozellikte alacagim her islemciyi takabilir miyim? Fazla yuklenme gibi bir durum olusmaz mi? 4+4 = 8 takabilir miyim yani? Genişletmek için tıkla... Benim PC'yi almışsın.