Eymen Eker Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #1 Merhaba ben kardeşime bir bilgisayar yapacağım BIOS'a girip Secure Erase yapacağım fakat BIOS şifreli, ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2021
Merhaba ben kardeşime bir bilgisayar yapacağım BIOS'a girip Secure Erase yapacağım fakat BIOS şifreli, ne yapmalıyım?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 4 Aralık 2021 #2 Eymen Eker dedi: Merhaba ben kardeşime bir bilgisayar yapacağım BIOS'a girip Secure Erase yapacağım fakat BIOS şifreli, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Cihazı aldığınız kişiye sormak en basit çözüm hocam. Diğer türlü notebooklarda BIOS çipinin eeprom ile tekrar yazılması gerekirki çok zahmetli bir iş. BIOS pilini çıkararak kurtulamazsınız. Artı 0 Eksi
Eymen Eker dedi: Merhaba ben kardeşime bir bilgisayar yapacağım BIOS'a girip Secure Erase yapacağım fakat BIOS şifreli, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Cihazı aldığınız kişiye sormak en basit çözüm hocam. Diğer türlü notebooklarda BIOS çipinin eeprom ile tekrar yazılması gerekirki çok zahmetli bir iş. BIOS pilini çıkararak kurtulamazsınız.
KS KS Eymen Eker Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #3 zeki1981 dedi: Cihazı aldığınız kişiye sormak en basit çözüm hocam. Diğer türlü notebooklarda BIOS çipinin eeprom ile tekrar yazılması gerekirki çok zahmetli bir iş. BIOS pilini çıkararak kurtulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Sorun 2 saniye önce çözüldü Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: Cihazı aldığınız kişiye sormak en basit çözüm hocam. Diğer türlü notebooklarda BIOS çipinin eeprom ile tekrar yazılması gerekirki çok zahmetli bir iş. BIOS pilini çıkararak kurtulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Sorun 2 saniye önce çözüldü
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 4 Aralık 2021 #4 Eymen Eker dedi: Sorun 2 saniye önce çözüldü Genişletmek için tıkla... O zaman BIOS'unuz şifreli değildi. Dediğim gibi notebooklarda BIOS şifresi kırmak zordur. Artı 0 Eksi
Eymen Eker dedi: Sorun 2 saniye önce çözüldü Genişletmek için tıkla... O zaman BIOS'unuz şifreli değildi. Dediğim gibi notebooklarda BIOS şifresi kırmak zordur.
KS KS Eymen Eker Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #5 @zeki1981 zeki1981 dedi: O zaman BIOS'unuz şifreli değildi. Dediğim gibi notebooklarda BIOS şifresi kırmak zordur. Genişletmek için tıkla... Hayır bıosbug kullandım. Artı -1 Eksi
@zeki1981 zeki1981 dedi: O zaman BIOS'unuz şifreli değildi. Dediğim gibi notebooklarda BIOS şifresi kırmak zordur. Genişletmek için tıkla... Hayır bıosbug kullandım.