S semihsatiroglu Ziyaretçi 29 Temmuz 2013 #1 Asus F83s marka dizüstü bilgisayarım var buna mac yüklemek istiyorum. Mac Os yüklenir mi yüklenirse hangi modeli yüklenir bana yardım edermisniz.? Şimdiden Teşekkürler.
Asus F83s marka dizüstü bilgisayarım var buna mac yüklemek istiyorum. Mac Os yüklenir mi yüklenirse hangi modeli yüklenir bana yardım edermisniz.? Şimdiden Teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 29 Temmuz 2013 #2 İşlemci uyuyor fakat yonga setinin SIS olması pek hoşuma gitmedi. ML3u zaten kuramazsınız ama siz ML2'yi USB'ye atıp bir deneyin. Gerekli rehberler: VirtualBox'a Mac OS X Kurulumu | Technopat Windows Üzerinden iAtkos ML2 USB'si Hazırlama | Technopat iAtkos ML2 Kurulum Rehberi | Technopat
İşlemci uyuyor fakat yonga setinin SIS olması pek hoşuma gitmedi. ML3u zaten kuramazsınız ama siz ML2'yi USB'ye atıp bir deneyin. Gerekli rehberler: VirtualBox'a Mac OS X Kurulumu | Technopat Windows Üzerinden iAtkos ML2 USB'si Hazırlama | Technopat iAtkos ML2 Kurulum Rehberi | Technopat
Semih Satıroğlu Hectopat Katılım 29 Temmuz 2013 Mesajlar 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Manager 30 Temmuz 2013 #3 Recep Baltaş dedi: İşlemci uyuyor fakat yonga setinin SIS olması pek hoşuma gitmedi. ML3u zaten kuramazsınız ama siz ML2'yi USB'ye atıp bir deneyin. Gerekli rehberler: VirtualBox'a Mac OS X Kurulumu | Technopat Windows Üzerinden iAtkos ML2 USB'si Hazırlama | Technopat iAtkos ML2 Kurulum Rehberi | Technopat Genişletmek için tıkla... Tekrardan kolay gelsin ML2'yi indirdim. VirtualBox'a atıp kurmaya çalıştım ama aşağıda ki ekranlarda takıldım nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olurmusunuz? Şimdiden teşekkürler. - - - Güncellendi - - - -v yaptığımda şu uyarı çıkıyor.
Recep Baltaş dedi: İşlemci uyuyor fakat yonga setinin SIS olması pek hoşuma gitmedi. ML3u zaten kuramazsınız ama siz ML2'yi USB'ye atıp bir deneyin. Gerekli rehberler: VirtualBox'a Mac OS X Kurulumu | Technopat Windows Üzerinden iAtkos ML2 USB'si Hazırlama | Technopat iAtkos ML2 Kurulum Rehberi | Technopat Genişletmek için tıkla... Tekrardan kolay gelsin ML2'yi indirdim. VirtualBox'a atıp kurmaya çalıştım ama aşağıda ki ekranlarda takıldım nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olurmusunuz? Şimdiden teşekkürler. - - - Güncellendi - - - -v yaptığımda şu uyarı çıkıyor.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 31 Temmuz 2013 #4 DMG dosyası içinde Türkçe karakter olan bir klasörde mi? Ya da DMG dosyasında bir sorun var.