Herkese merhaba.
Arkadaşlar ben mimarlık öğrencisiyim yani bildiğiniz üzere 3D modelleme ve render(lumion, 3dmax, AutoCAD, archicad) işlerinde kullanabileceğim bir laptop arıyorum.
Kafamda 3 model var hangisi benim işime yeterli olacaktır ve önerilerinizi bekliyorum
Ek olarak Monster bilgisayarlar hakkında çok kötü şeyler duydum acaba haklılar mı ASUS ve MSI'dan şaşmamalı mıyım?
Bilgilendirirseniz müteşekkir olacağım.
Asus ROG Strix G15 G512LW-HN170 i7-10875H 16 GB 512 GB SSD RTX2070 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus ROG Strix G15 G512LU-HN099 i7-10750H 16 GB 512 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Herkese merhaba.
Arkadaşlar ben mimarlık öğrencisiyim yani bildiğiniz üzere 3D modelleme ve render(lumion, 3dmax, AutoCAD, archicad) işlerinde kullanabileceğim bir laptop arıyorum.
Kafamda 3 model var hangisi benim işime yeterli olacaktır ve önerilerinizi bekliyorum
Ek olarak Monster bilgisayarlar hakkında çok kötü şeyler duydum acaba haklılar mı ASUS ve MSI'dan şaşmamalı mıyım?
Bilgilendirirseniz müteşekkir olacağım.
Dostum Monster laptop alma çünkü garanti süresi bittikten sonra başına iş alırsın. Çevremde bir sürü insan aldı adamlar o kadar ince yapmış ki garanti süresi bittikten sonra laptop aşırı ısınıyor. Sürekli ısıdan dolayı mavi ekran hatası alıyorlar.
Selam, ben de mimarlık öğrencisiyim.
Sınıfımız yaklaşık 80 kişi ve 1. sınıftayken herhalde 55 kişi falan fiyatı ucuz diye Monster markasını tercih etmişlerdi. Kadıköye ne zaman gitsek bizim sınıftan biri Monster servisinin önünde spwan oluyordu. Fanboycuklar kızacak ama malzeme kalitesi tek kelimeyle rezalet.
Şu anda Ryzen 5 2600 CPU yanında 1660 Ti kullanıyorum ve Lumionda veya diğer programlarda en ufak sıkıntı yaşamıyorum. (Masaüstü sistem için konuşuyorum)
Laptoplar hakkında çok bir bilgim yok. Okula sadece kritik alacağım haftalarda dandik bir laptop götürüp evde çalışıyordum normalde. Ama dediğim gibi tavsiyem, bu kadar yoğun bilgisayarla zaman geçirip ha bire yanında taşıyacağın bir bölüm olduğu için Monster önermiyorum.