W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 15 Aralık 2020 #11 barzan dedi: @3 ün dediği gibi değişim yaparlar diye tahmin ediyorum Hocam bu daha ucuz benim seçtiğim laptoplardan. Ve rx 5500ün pek randıman vermediğini duydum. Genişletmek için tıkla... 17000 TL civarlarına çıkabilirseniz attığım ASUS laptopu öneririm.
barzan dedi: @3 ün dediği gibi değişim yaparlar diye tahmin ediyorum Hocam bu daha ucuz benim seçtiğim laptoplardan. Ve rx 5500ün pek randıman vermediğini duydum. Genişletmek için tıkla... 17000 TL civarlarına çıkabilirseniz attığım ASUS laptopu öneririm.
B barzan Femtopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #12 WaIter White dedi: 17000 TL civarlarına çıkabilirseniz attığım ASUS laptopu öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam o geçen gün 14.5k idi 15.6 inç ekranı var diye almadım bi de klavyedeki numeritik tuşları ekran küçük olmadığından dolayı sıkıntı yaşarım diye almadım ama güzel bi laptop harbiden.
WaIter White dedi: 17000 TL civarlarına çıkabilirseniz attığım ASUS laptopu öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam o geçen gün 14.5k idi 15.6 inç ekranı var diye almadım bi de klavyedeki numeritik tuşları ekran küçük olmadığından dolayı sıkıntı yaşarım diye almadım ama güzel bi laptop harbiden.