ASUS Flip TP501UB HDMI üzerinden görüntü alınmıyor

btur

Centipat
Bilgisayarımı önceden televizyona bağlayabiliyor sorunsuz kullanabiliyordum. Bir gün kuzenime gittim, bilgisayarımı onların televizyonuna bağlamak istedim fakat nedense olmadı ve o günden sonra daha HDMI ile hiçbir cihazda bağlantı kuramadım. Sonra kabloda belki bir sıkıntı vardır diye kabloyu değiştirdim fakat aynı sıkıntı yine oldu anlamadım. Televizyona bağlıyorum ve televizyon bana hangi HDMI girişine bağladığımı bildirim şeklinde gösteriyor ama görüntüyü hiçbir şekilde televizyona ya da monitöre görüntü aktaramıyorum. Acaba HDMI girişindemi bir problem var diye düşündüm o yüzden böyle bir konu açtım yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü bozulmuş bile olsa USB to HDMI alırım öyle bağlarım ama belki bu sorunun çözümü falan vardır diye buraya danıştım bir daha masrafa olmasın diye.
Not: Bilgisayarımın her şeyini yeni güncelledim belki yazılımsal bir sorundur diye.
ASUS flip TP501UB notebook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…