ASUS FreeSync monitör NVIDIA kartla 75 Hz verebilir mi?

Nestie

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Arkadaşlar merhaba.

Linkteki monitörü beğendim almayı düşünüyorum. 75 Hz 5 ms IPS ve FreeSync teknolojileri mevcut. Şimdi benim için FreeSync önemli değil. GTX1650 var notebookumda. Size iki adet soru sormak istiyorum.

1) Ben bu monitörden 75 Hz alabilir miyim yoksa sadece FreeSync açıkken mi 75 Hz verir?
2) HDMI kablo ile 75 Hz alabilir miyim? İlla DisplayPort mu kullanmam gerekiyor?

İyi forumlar.

Arkadaşlar merhaba.

Linkteki monitörü beğendim almayı düşünüyorum. 75 Hz 5 ms IPS ve FreeSync teknolojileri mevcut. Şimdi benim için FreeSync önemli değil. GTX1650 var notebookumda. Size iki adet soru sormak istiyorum.

1) Ben bu monitörden 75 Hz alabilir miyim yoksa sadece FreeSync açıkken mi 75 Hz verir?
2) HDMI kablo ile 75 Hz alabilir miyim? İlla DisplayPort mu kullanmam gerekiyor?

İyi forumlar.

Önce başlıktaki sorunun cevabını vereyim evet verebilir. Bu arada GTX 1650'ya da NVIDIA'nın herhangi bir modelini kullanıyorsanız FreeSync kullanamazsınız. G-Sync kullanabilirsiniz onun içinde DisplayPort kablosu almanız gerekiyor. Aklınızda bulunsun. + Yanlış bilmiyorsam yeni nesil kablolarda HDMI 2.1 144Hz'e kadar destekliyor DP ise 1.4 120Hz'ye kadar destek sunuyor yanlışım varsa düzeltirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı