Asus FX503VD Klavyesi Devre Dışı Kalıyor

buğra0651

Hectopat
Daha fazla  
Asus FX503VD marka laptop kullanıyorum klavyesi bazen kapanıyor hiçbir şekilde çalışmıyor. Sadece yeniden baslatmam gerekiyor, çözümü nedir?

aynı laptop bende de var. aynı sorun da var. hiç bir çözümü yok. sürekli mail atıyorum ama düzgün bir çözüm söyleemediler. cevabını bulursan banada söylersen güzel olur.

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Klavyenin kendiliğinden tuşu basılı kalıyor, ben kullanım esnasında klavye devre dışı kaldığında Ekran Klavyesi'ni çalıştırıp Numlock yani oradaki yazılışıyla Rakam Kilitleme Tuşu'nu kapatıp tekrar açıyorum sorun düzeliyor... Eğer oyun esnasında aynı sorun başınıza geliyorsa, bu yolu deneyip sorunun çözülmediğini görürseniz oyunu kapatıp tekrardan bu yolu deneyebilirsiniz...

oyun esnasında nasıl oyundan çıkıyorsunuz? hiç bir tuş çalışmıyor.
ben touchpad i 3 parmakla aşağı çekip aygıt yöneticisinden klavyeleri kaldırıp tekrar ekliyorum. ama çok sıkıntı böyle devam etmesi. inşallah kesin bir çözüm gelir.

bende aynı şeekilde touchpad yardımıyla oyunu alta alıyorum. 3 parmak kaydırma ya da touchpad e 3 parmakla 1 sefer tıklattığım zaman başlat menüsü açılıyor direk, tekrar deneyin. Eğer okuduğum kaynaklardaki bilgiler yanlış değilse Asus'un bazı gaming notebooklarında genel bir sorun haline gelmiş bu durum maalesef ki, dediğiniz gibi umarım yakın zamanda kesin bir çözüm gelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…