Asus FX503VD vs Asus FX553VE

ghent

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Pilot
Arkadaşlar selamlar,

Çok yakın bir arkadaşıma sadece CS:GO ve Legends of Aria oynamak için laptop alacağız. Bu iki laptop arasında kalmış durumdayız. Birinde 4GB GTX 1050 var diğerinde 2GB 1050 Ti. Arada 250 TL fark var sizce hangisini seçmeli?

Asus FX503VD İ5 7300HQ 8GB DDR4 1TB HDD 4GB GTX1050 SIFIR - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 632849049

Asus FX553VE-İ5 7300HQ-8RAM-GTX1050 Tİ-1TB- 15.6FHD -SIFIR- - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 629400743

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinide seçmeyin. 4300 TL gibi bir fiyatlara çıkabiliyorsa arkadaşın, o fiyatlara bu iki PC'nin çok daha iyisi toplanır. Ayrıca sadece o iki oyunla kalacağına pek inanmıyorum, böyle diyenlerin %80 i tek oyun için PC toplayıp sonra o oyunun yüzüne bile bakmıyorlar.

Dediğin oyunlar için ucuz olanı yeterli. Yalnız fazla bile. MX150, İ5 8250U laptop iş görecektir. Yine de bütçe var ise 1050 4 GB öneririm. Yukarıda ki arkadaşa katılıyorum o sistemi alınca arkadaşınız Battlefield 5 gibi oyunlarda oynamak ister 2 GB vRAM yetmeyebilir.

Toplanır derken hocam, laptop gerekiyor masaüstü değil. Bir de bunlar takaslı, elimizde Macbook var , yaklaşık 1 aydır ilanda ancak arayan soran hiç yok. Bu sebeple bunlar seçildi. Oyun ile işi olmayan bir arkadaş sadece CS:GO oynuyor aslında. Diğer oyuna da ben başlattım zorla :)

Radeon HD 530 olan bir iş bilgisayarı var, Legends of Aria'yı Low'da dahil kaldırmıyor. MX150 'in kaldıracağından şüpheliyim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı