Asus FX505 Touchpad Driver Sorunu

emres01

Hectopat
Asus TUF FX505 kullanıyorum. Touchpadim bazen tutukluk yapıyor, ama 5 saniye sonra normal haline dönüyor.
Touchpadimi kaldırıp güncel versiyonunu yüklemek istiyorum ama aygıt yöneticisinde touchpad ile ilgili yazan bir driver yok. 2 tane HID Uyumlu Fare var, bunların hangisi touchpad onu da bilmiyorum. Veya ikisi de touchpad değil mi?
Sürücüyü Asus'un kendi internet sitesinden yüklemek istiyorum. Nasıl kaldırıp yükleyebilirim?

Synaptics diye bi kısım var mı birde resim atabilirmisiniz ? GE GD GM hangi model elinizdeki birde windows 10 mu ?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 69
Hocam masaüstüne çıkartıp yükledim, install simgesine tıkladıktan sonra saliselik bir şu ekran geliyor ve kapanıyor. 1 saniye sürmüyor. Sonuç değişmedi bu arada. Hatta dikkatli okumaya çalışınca bu açılan ekranda "veri yok" benzeri bir şey yazıyor. Tam okuyamadım çünkü çok hızlı açılıp kapanıyor.

Dosya Ekleri

• b..jpg
    b..jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 57
Hocam masaüstüne çıkartıp yükledim, install simgesine tıkladıktan sonra saliselik bir şu ekran geliyor ve kapanıyor. 1 saniye sürmüyor. Sonuç değişmedi bu arada. Hatta dikkatli okumaya çalışınca bu açılan ekranda "veri yok" benzeri bir şey yazıyor. Tam okuyamadım çünkü çok hızlı açılıp kapanıyor.
Şurdan bi bakın bulamassanız benim bilgisayarım 2 3 güne geliyor yardımcı olmaz ise kimse ben bilgisayar gelince tw ile bağlanıp ayarlarım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı