bengoz Centipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12 19 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar almamı önerir misiniz? Daha iyi önerisi olan var mı?Ryzen 5 sıkıntı yaratır mı? GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com
Arkadaşlar almamı önerir misiniz? Daha iyi önerisi olan var mı?Ryzen 5 sıkıntı yaratır mı? GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com
TRaJeDy Kilopat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 571 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #2 Özellikleri gayet güzel. Alırsanız hayırlı olsun.. Ryzen 5 olması ne için sıkıntı yaratacak ki? Amaç ne için kullanacaksınız?
Özellikleri gayet güzel. Alırsanız hayırlı olsun.. Ryzen 5 olması ne için sıkıntı yaratacak ki? Amaç ne için kullanacaksınız?
bengoz Centipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12 19 Nisan 2020 #3 çoğunlukla oyun, ve yazılım java script vs.
TRaJeDy Kilopat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 571 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #4 bengoz dedi: çoğunlukla oyun, ve yazılım java script vs. Genişletmek için tıkla... Ben sorun olacağını düşünmüyorum.
bengoz dedi: çoğunlukla oyun, ve yazılım java script vs. Genişletmek için tıkla... Ben sorun olacağını düşünmüyorum.