FatihBahadr Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 202 23 Ekim 2020 #101 Anonim53 dedi: güncelledikten sonra bir sorun yoktu ama bir hafta sonra birden kendini sabitlemeye başladı. Genişletmek için tıkla... Eski sürüme geçiş yap düzelir.
Anonim53 dedi: güncelledikten sonra bir sorun yoktu ama bir hafta sonra birden kendini sabitlemeye başladı. Genişletmek için tıkla... Eski sürüme geçiş yap düzelir.
Anonim53 Centipat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 58 Çözümler 1 23 Ekim 2020 #102 FatihBahadr dedi: Sorunun bios kaynaklı büyük ihtimalle. Eğer yakın zamanda güncellediysen eski sürüme geçiş yap. Genişletmek için tıkla... bazan düzeliyor bazen başlıyor bios 308'e güncelleme yapan bir arkadaş var mı böyle bir orun? FatihBahadr dedi: Eski sürüme geçiş yap düzelir. Genişletmek için tıkla... nasıl geri yükleniyor peki.
FatihBahadr dedi: Sorunun bios kaynaklı büyük ihtimalle. Eğer yakın zamanda güncellediysen eski sürüme geçiş yap. Genişletmek için tıkla... bazan düzeliyor bazen başlıyor bios 308'e güncelleme yapan bir arkadaş var mı böyle bir orun? FatihBahadr dedi: Eski sürüme geçiş yap düzelir. Genişletmek için tıkla... nasıl geri yükleniyor peki.
FatihBahadr Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 202 23 Ekim 2020 #103 Anonim53 dedi: bazan düzeliyor bazen başlıyor bios 308'e güncelleme yapan bir arkadaş var mı böyle bir orun? nasıl geri yükleniyor peki. Genişletmek için tıkla... Siteden bios sürümlerine bak bir de kendi sürümüne bak. Ona göre alt sürümü indir flashına at. EzFlash ile biostan yükle.
Anonim53 dedi: bazan düzeliyor bazen başlıyor bios 308'e güncelleme yapan bir arkadaş var mı böyle bir orun? nasıl geri yükleniyor peki. Genişletmek için tıkla... Siteden bios sürümlerine bak bir de kendi sürümüne bak. Ona göre alt sürümü indir flashına at. EzFlash ile biostan yükle.
Anonim53 Centipat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 58 Çözümler 1 23 Ekim 2020 #104 FatihBahadr dedi: Siteden bios sürümlerine bak bir de kendi sürümüne bak. Ona göre alt sürümü indir flashına at. EzFlash ile biostan yükle. Genişletmek için tıkla... sorun çıkmaz değil mi
FatihBahadr dedi: Siteden bios sürümlerine bak bir de kendi sürümüne bak. Ona göre alt sürümü indir flashına at. EzFlash ile biostan yükle. Genişletmek için tıkla... sorun çıkmaz değil mi
FatihBahadr Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 202 23 Ekim 2020 #105 Anonim53 dedi: sorun çıkmaz değil mi Genişletmek için tıkla... Bu konu altında çoğu kişi yapmıştı. Ama risk senin, sen bilirsin.
Anonim53 dedi: sorun çıkmaz değil mi Genişletmek için tıkla... Bu konu altında çoğu kişi yapmıştı. Ama risk senin, sen bilirsin.
Anonim53 Centipat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 58 Çözümler 1 23 Ekim 2020 #106 yapanlarda sıkıntı oldu mu? FatihBahadr dedi: Bu konu altında çoğu kişi yapmıştı. Ama risk senin, sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... bir de oyunlarda işlemci 3,80 veya 3,90 oluyor 4,10ghz çıkması lazım değil mi
yapanlarda sıkıntı oldu mu? FatihBahadr dedi: Bu konu altında çoğu kişi yapmıştı. Ama risk senin, sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... bir de oyunlarda işlemci 3,80 veya 3,90 oluyor 4,10ghz çıkması lazım değil mi
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.620 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #107 Anonim53 dedi: yapanlarda sıkıntı oldu mu? bir de oyunlarda işlemci 3,80 veya 3,90 oluyor 4,10ghz çıkması lazım değil mi Genişletmek için tıkla... her zaman 4,10 olamaz sıcaklığına göre ayarlıyor o kendini.
Anonim53 dedi: yapanlarda sıkıntı oldu mu? bir de oyunlarda işlemci 3,80 veya 3,90 oluyor 4,10ghz çıkması lazım değil mi Genişletmek için tıkla... her zaman 4,10 olamaz sıcaklığına göre ayarlıyor o kendini.
Anonim53 Centipat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 58 Çözümler 1 25 Ekim 2020 #108 epimedium dedi: her zaman 4,10 olamaz sıcaklığına göre ayarlıyor o kendini. Genişletmek için tıkla... Peki 0,79 ghz sabitliyor. Ne yapmalıyım yardım edinnn.
epimedium dedi: her zaman 4,10 olamaz sıcaklığına göre ayarlıyor o kendini. Genişletmek için tıkla... Peki 0,79 ghz sabitliyor. Ne yapmalıyım yardım edinnn.
hangman289 Hectopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 23 25 Ekim 2020 #109 Anonim53 dedi: Peki 0,79 ghz sabitliyor. Ne yapmalıyım yardım edinnn. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık ne durumda peki? Genelde işlemci ısındığında ben de benzer bir sorun yaşıyordum. Eğer sıcaklıkla alakalı değilse güç planını maksimum performans yapıp en düşük/en yüksek işlemci durumunu fişe bağlı iken kısmını %100 yapın.
Anonim53 dedi: Peki 0,79 ghz sabitliyor. Ne yapmalıyım yardım edinnn. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık ne durumda peki? Genelde işlemci ısındığında ben de benzer bir sorun yaşıyordum. Eğer sıcaklıkla alakalı değilse güç planını maksimum performans yapıp en düşük/en yüksek işlemci durumunu fişe bağlı iken kısmını %100 yapın.
tloji Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 374 Çözümler 3 6 Kasım 2020 #110 Anonim53 dedi: Peki 0,79 ghz sabitliyor. Ne yapmalıyım yardım edinnn. Genişletmek için tıkla... hocam arkadaşım da aynı model ve aynı sürüme sahip. Düzeltebildiniz mi?
Anonim53 dedi: Peki 0,79 ghz sabitliyor. Ne yapmalıyım yardım edinnn. Genişletmek için tıkla... hocam arkadaşım da aynı model ve aynı sürüme sahip. Düzeltebildiniz mi?