ASUS FX505DU nasıldır?

BKubilay96

Centipat
İyi günler. Bu hafta içerisinde ihtiyacım doğrultusunda laptop alacağım. Bu konuda iki laptop arasında karar kıldım.

AMD Ryzen 5 3550H ve AMD Ryzen 7 3750H arasında yaklaşık olarak 600₺ civarı fiyat farkı bulunmakta. Sizce iki bilgisayarın arasında performans açısından çok fark var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Screenshot_2020-01-09-21-36-27-802.jpeg

Benim cihaz 104 dereceye kadar çıkıyor. Servise göndermiştim ısı değerleri normal demişlerdi.😅

1 aydır Fx505DU-BQ190 kullanıyorum, memnunum. R53550H ve R73750H 1660 TI'da ufak bir darboğaz yapıyor. Zaten aralarında günlük kullanımda hissedebileceğiniz bir fark da yok. i5 9300h ile aralarında %10'luk bir performans farkı var. Yazılımsal olarak henüz herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sadece alırken belleklerin dual channel olmasına dikkat edin. Darboğaz konusu da RyzenAdj ile çözülebiliyormuş ancak şahsen bir sorun veya takılma hissetmediğim için kurcalamadım.
Kardeş ben ryzen 5 modelini almayı düşünüyorum nasıl memnunmusun laptopdan. Olumsuz çok fazla yorum varda kullanan olarak ne dersin.

Kardeş ben ryzen 5 modelini almayı düşünüyorum nasıl memnunmusun laptopdan. Olumsuz çok fazla yorum varda kullanan olarak ne dersin.

Fiyatına göre yeterli bir ürün. R5 ve R7 arasında günlük kullanımda bir fark yok zaten. Evet, Intel olsa güzel olurdu ama aradaki 1 500, 2 bin liralık farka değeceğini düşünmüyorum.

Fiyatına göre yeterli bir ürün. R5 ve R7 arasında günlük kullanımda bir fark yok zaten. Evet, Intel olsa güzel olurdu ama aradaki 1 500, 2 bin liralık farka değeceğini düşünmüyorum.
Ben genelde Solid , otocad ve oyun olarakta gta 5 oynamak için alacağım.
Ryzen 7 3750 1660ti yeterli olur mu benim için sizce?
öğrenciyim ve sahip olduğum tüm para bu o yüzden yanlış seçim yaparsam iş hayatına girene kadar değiştirme şansım yok. Memnun kalır mıyım?

Aynı cihazı kullanan bir arkadaş yaşadığı sorundan bahsetmiş bi inceleyin isterseniz.

1 aydır Fx505DU-BQ190 kullanıyorum, memnunum. R53550H ve R73750H 1660 TI'da ufak bir darboğaz yapıyor. Zaten aralarında günlük kullanımda hissedebileceğiniz bir fark da yok. i5 9300h ile aralarında %10'luk bir performans farkı var. Yazılımsal olarak henüz herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sadece alırken belleklerin dual channel olmasına dikkat edin. Darboğaz konusu da RyzenAdj ile çözülebiliyormuş ancak şahsen bir sorun veya takılma hissetmediğim için kurcalamadım.
Ben de aynı laptopu aldım. Dual channel olmasına dikkat edin demişsin. Bizim aldığımız bq190 modeli dual channel mı yoksa single mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı