ASUS FX505DU nasıldır?

BKubilay96

Centipat
İyi günler. Bu hafta içerisinde ihtiyacım doğrultusunda laptop alacağım. Bu konuda iki laptop arasında karar kıldım.

AMD Ryzen 5 3550H ve AMD Ryzen 7 3750H arasında yaklaşık olarak 600₺ civarı fiyat farkı bulunmakta. Sizce iki bilgisayarın arasında performans açısından çok fark var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin üründe sorun vardır Asus markasını riske atıp işlemciyi sokmaz pc sine amd de salak bir firma değil. Ben son oyunların hepsini full grafikte oynuyorum ki ram 8 gb. Lightroom ve ps kullanıyorum hiç sıkıntı yok sen nerde sorun yaşadı?

Ekran kartını besleyemiyor. Araştırmadan satın aldım aldığımada binpişman oldum ürünü iade ettim kargo süresi iade süresi yeni makina tekrar kargo süresi rezillik yani. İşlemci %100 kullanımda ekran kartının%58ini kullanıyordu bu yeterince vahim bir durum değilmi?

Bende öyle bir sorun yok oyun açıkken simgeye düşürüp sörf bile yapıyorum.
Asus FX705DU-AU037 AMD Ryzen 7 3750H 8GB 1TB + 128GB SSD GTX1660Ti Freedos bu benim sistem
sendeki işlemci ne

Aynı sistem sadece ekran kartı rtx 2060dı bendeki
Bak kardeşim aynı sistem işlemci çok daha düşük seyret videoyu işlemcinin %100 kullanması windows hatalarındanda kaynaklanıyor bazen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Forumda sadece ben değilim alıp iade eden yada edemeyip kullanmak zorunda olanlarda var, internette bolca darboğaz videosu var. Benim şahsi fikrim bu şekilde. Alıp almamak arkadaşın bileceği bir iş.

Aynı sistem sadece ekran kartı rtx 2060dı bendeki
Bendeki ekran kartı seninkinden yüksek ve bahsettiğin gibi bir sorun ben bile yaşamıyorum dediğim gibi muhtemelen senin windows sorunluydu Asus salak değil emin ol insanlarada yanlış bilgi verme ben şuan 1660 ti ile anasını ağlatıyorum ryzenin tık yok maşallah ve yukarıda attığım videoyu iyi izle işlemci kullanımı ne kadar düşük ki daha alt bir ryzen senin gibi 2 3 kişi windows veya hatalı driverdan dolayı sorun yaşayıp marka asus amd karalıyor işte

1660ti Rtx 2060dan daha düşük bir kart.

Ryzen 7 3750h hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar ısınıyor ve benzeri gibi şeyler yazmış. 10 gündür bütün ağır testler dahil bütün denemeleri yaptım. Düşük güç tüketimi olduğu için en fazla 86 derece gördüm. İntel İ5 8300h ile aynı performansı veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…