ASUS FX505GD Laptop Alınır mı?

Finrod Felagund

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Casper G650 i7 1050
Son düzenleyen: Moderatör:
oyun için sabit disk kadar hazır değiller.

Yahu ne yazdığına bir bak. Daha henüz kendi yazdığından bir haber olan biri olarak, insanları okuduğunu anlamamakla itham etmemelisin. SSD'ler oyun için hazır değiller ne demek? Konuya gelelim Asus marka notebookta sadece sabit disk var, sen sabit diskli modeli almayı öneriyorsun. Niye? ''SSD'ler hard diskler kadar hazır değiller oyun için'' :)
Eğer düzeltme yapacaksan da de ki onu kast etmedim, yanlış anladın, doğrusu bu. Kibarlık çerçevesinde yapmalısın ne yapacaksan.

Onun yerine daha iyi özelliklere sahip; Acer Nitro AN515-52, Monster Abra A5 V15.1 veya HP Pavilion Gaming bu bilgisayarlar düşünülebilir. İşletim sistemini OEM key olarak 50 TL civarına alabilirsiniz.
Size bir sorum olacak monster ekren hz oranı fx505 e göre düşük benimde aklımda monster var fakat upgrade kısmında sorun yaşıyorum.
Müsait olduğunuzda upgrade yapılmış (screenshot) pc önerinizi bana e-posta ile gönderebilirmisiniz?
(iccfloridasf2@gmail.com)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı