Asus FX505GD vs MSI GL63

açelya1995

Decapat
Ben mühendislik okuyorum ve çizim cad, görüntü isleme gibi programlar kullanıyorum. Yeni bir laptop alacagim ve su iki urun arasında kararsız kaldim. Siz hangisini onerirsiniz? Şimdiden tesekkurler.
(Bu hafta sonuna almam lazim, bütcem 6800'dur.)

Mini ITX topla bence. MSI Trident modellerine de bakabilirsin. Bu dizüstülerinden bi halt olmaz çünkü.
Yorumunuz icin tesekkurler..
Peki bu iki urun arasinda msi mi daha iyi
(Valla bende daha iyisini aliyim diyecegim ama ogrenciyim butcem ancak bunlara yetiyo)

Yorumunuz icin tesekkurler..
Peki bu iki urun arasinda msi mi daha iyi
(Valla bende daha iyisini aliyim diyecegim ama ogrenciyim butcem ancak bunlara yetiyo)
İlla dizüstü alacağım diyorsanız bi 5 dk bekleyin araştırıp geliyorum.
Size o fiyat civarındaki en iyi dizüstüleri sıralıyorum istediğinizi sipariş edin hemen.
(Bu 1 hafta sonra elinizde olur.)
(Bu 2-3 güne kargoya verilir.)
(Bu süper hızlı aldığınız gün kargoya verilir.)

Bana kalırsa gideceğiniz yeri adres olarak yazın oraya gelsin kargo ile.
Bu 3 seçenek yukarda vermiş olduğunuz bilgisayarlardan kat kat iyi.
Sağlam işlemci gerekecek sizin için bu da bu bilgisayarlarda var.
@açelya1995

Son düzenleme:
Yorumunuz icin tesekkur ederim...
Hocam ben netten alisveris dusunmuyorum vatandan alacagim buyuk ihtimal benim sectigim cihazlarda ssd yok ama ben ona ilerleyen zamanlarda ekleyecegim iki marka arasinda kararsiz kaldim.

Yorumunuz icin tesekkur ederim...
Hocam ben netten alisveris dusunmuyorum vatandan alacagim buyuk ihtimal benim sectigim cihazlarda ssd yok ama ben ona ilerleyen zamanlarda ekleyecegim iki marka arasinda kararsiz kaldim.
Valla hocam ikisi de berbat haberiniz olsun. Seçim size kalmış.

Captcha Verification
İşinizi görecektir. Alternatif olarak Monster ABRA A5 V13.2 modelini 16GB ram ile özelleştirdiğinizde fiyatı 5846Tl oluyor. Kalan 1000tl ile ssd ve hdd takviyeleri yapabilirsiniz. Sizin attığınız bilgisayarlar ise maalesef fiyatını haketmiyor. Önerilere kulak vermenizi tavsiye ediyorum. Son olarak sakın Casper almaya kalkmayın, başınız ağrımasın.

Tavsiyeniz icin tesekkur ediyorum.. fakat suanda net disinda magazalarda satilan bu tarz bilgisayarlar bu fiyata daha uygunu yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…