Aydogdu35 Hectopat Katılım 17 Mart 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2018 #1 Arkadaşlar dün yeni laptopum geldi (Asus FX553 DM407). Klavyede sol yön tuşuna basmadan hafif dokunuyorum tuş çalışıyor. Aynı dokunmatik gibi. Garantiye vermeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2018
Arkadaşlar dün yeni laptopum geldi (Asus FX553 DM407). Klavyede sol yön tuşuna basmadan hafif dokunuyorum tuş çalışıyor. Aynı dokunmatik gibi. Garantiye vermeli miyim?
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 1 Aralık 2018 #2 Sorunsa senin için verilebilir. Hızlı algılama özelliği mi bilemem. Artı 0 Eksi
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.747 Makaleler 23 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2018 #3 Benim eski Asus laptopumda vardı aynısı. Mouse ile kullandığım için sorun etmiyordum. Sonradan ne olduysa düzeldi kendi kendine. Artı 0 Eksi
Benim eski Asus laptopumda vardı aynısı. Mouse ile kullandığım için sorun etmiyordum. Sonradan ne olduysa düzeldi kendi kendine.
KS KS Aydogdu35 Hectopat Katılım 17 Mart 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2018 #4 mstfaozder dedi: Sorunsa senin için verilebilir. Hızlı algılama özelliği mi bilemem. Genişletmek için tıkla... Hizli algilama olsa diger tuslardada olmasi lazim degil mi? Artı 0 Eksi
mstfaozder dedi: Sorunsa senin için verilebilir. Hızlı algılama özelliği mi bilemem. Genişletmek için tıkla... Hizli algilama olsa diger tuslardada olmasi lazim degil mi?