ASUS FX553VD-DM160 alınır mı?

m.uğurlu

Hectopat
Daha fazla  
ASUS FX553VD-DM-DM160 modelini almayı düşünüyorum, bu bilgisayarı önerir misiniz? Özellikleri oldukça iyi görünüyor ama Asus'un bazı sıkıntılı modellerinin olduğunu duydum. Bu modelde de benzer sıkıntılar olabilir mi?
Bu Asus'un modeli önerilmezse;
bu modelleri düşünüyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Asus önermiyorum çünkü sağlamlık konusunda güven vermiyor. MSI seçimlerinize gelecek olursak bence alttaki daha mantıklı olacaktır. Hem ekran kartı hem de işlemci açısından daha iyi.

Bilgisayarımı oyundan ziyade daha çok mühendislik uygulamaları için düşünüyordum ve kesinlikle MSI olsun istiyordum . Kalitesinin çok iyi olduğunu söylemişlerdi. Ama Asus'un bu modelini görünce gerek ekran kartı gerek işlemcisi hemde 128gb SSD olması nedeniyle bu fiyata görünce tereddüt ettim. Önerileriniz için çok teşekkür ederim.

Kasası MSI kadar sağlam değildir ama performans olarak ekran kartı ve işlemci olarak Asus acik ara daha iyi.

Ben aldım bugün. Windows kuramadım yardım bekliyorum eğer kuran varsa yardım edebilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…