E1Rhan Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 590 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 1 Mayıs 2018 #1 Arkadaşlar bu bilgisayarı almaya karar verdim fakat aranızda kullanan varsa laptopun artı ve eksi yönleri nelerdir? Ürün Linki
Arkadaşlar bu bilgisayarı almaya karar verdim fakat aranızda kullanan varsa laptopun artı ve eksi yönleri nelerdir? Ürün Linki
nxkddnsbskxndbdjdndbshd Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 990 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kâinat 1 Mayıs 2018 #2 E1Rhan dedi: Arkadaşlar bu bilgisayarı almaya karar verdim fakat aranızda kullanan varsa laptopun artı ve eksi yönleri nelerdir? Ürün Linki Genişletmek için tıkla... Konu dışı fakat o siteyi tavsiye etmem. Canın yanabilir.
E1Rhan dedi: Arkadaşlar bu bilgisayarı almaya karar verdim fakat aranızda kullanan varsa laptopun artı ve eksi yönleri nelerdir? Ürün Linki Genişletmek için tıkla... Konu dışı fakat o siteyi tavsiye etmem. Canın yanabilir.
E1Rhan Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 590 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 1 Mayıs 2018 #3 nxkddnsbskxndbdjdndbshd dedi: Konu dışı fakat o siteyi tavsiye etmem. Canın yanabilir. Genişletmek için tıkla... Neden tavsiye etmiyorsunuz?
nxkddnsbskxndbdjdndbshd dedi: Konu dışı fakat o siteyi tavsiye etmem. Canın yanabilir. Genişletmek için tıkla... Neden tavsiye etmiyorsunuz?
nxkddnsbskxndbdjdndbshd Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 990 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kâinat 1 Mayıs 2018 #4 E1Rhan dedi: Neden tavsiye etmiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ebrarbilgisayar.com Yasaklanmıştır
E1Rhan dedi: Neden tavsiye etmiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ebrarbilgisayar.com Yasaklanmıştır
E1Rhan Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 590 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 1 Mayıs 2018 #5 Peki laptop nasıl sizce almaya değer mi?