ASUS FX553VE i5 7300HQ - GTX 1050 Ti Laptop Oyunda Takılma Sorunu

@@DeathStroke123 Hocam şu an sıkıntılı bir süreçteyim. 3200 civarının üstüne çıkma ihtimalim pek yok. Ama önerilere açığım tabii ki de. Şöyle bir gerçek de var az daha para bulabilirsem yine monsterdan şaşmam gibi.

@@DeathStroke123 Hocam laptopu aldım. Bazı oyunlarda denedim fakat işlemci biraz fazla ısınıyor gibi geldi bana. 75-85 derece arası ortalama. Sizin değerleriniz nasıl?

@Emirhan Mete Hocam bu bilgisayar için değerler normal. @mstf26131 Arkadaşımız Asus u arayıp sormuş Asus ta bu bilgisayar için bu değerlerin normal olduğunu söylemiş.

@Emirhan Mete Hocam benimde o konuda moralim bozuk. Ama sadece soğutucu değil RAM i de yükseltmek lazım. Ekran kartının VRAM i yetmiyor bazı oyunlara.

Sıcaklık değerlerini ASUS'a soruyorum normal diyor. Ama bana nedense fazla geliyor arkadaşım Lenovo Legion Y520 kullanıyor GPU sıcaklığı 70i geçmiyor bizimki 80-82leri görüyor. Tabiki ikiside aynı cihazlar değil onun kullandığı cihaz 5bin liralık cihaz ama yinede bu sıcaklık değeri kafamı kurcalamıyor değil.

Birde kafama takılan bir sorundan daha bahsedeyim şu attığım videodaki ses benim cihazdan da geliyor. Bu videodaki kadar yüksek ve yoğun değil bende ki ara sıra yapıyor ara sıra kesiyor sesi ama yinede son zamanlarda canımı sıkmaya başladı. ASUS'a sorduğumda yine bu durumun cihazda 7200rpm harddisk olduğu için normal olduğunu söylüyor ama bilemedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben ciddi ciddi iade edip etmemeyi düşünüyorum. Çok kararsızım bu konuda. Isınmadan dolayı takılma da var. Ne yapsam bilemiyorum. İade etsem bu fiyata böylesi yok, etmesem bu sıcaklık ileride kesin sorun çıkaracak.
@mstf26131 7200 rpm harddiskten ses gelir. Daha önceki laptobumda da vardı. Fakat bu anormal bir ses bence. Garantiye gönderseniz videoyla beraber fena olmaz bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…