ASUS FX705DU alınır mı?

Salihbilgic012

Centipat
Ben yaklaşık 1 ay sonra oyun için bir dizüstü bilgisayar alacağım. Henüz ne alacağından pek emin değilim bir tane buldum ama bir de sizin yorumlarınızı alabilir miyim? Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

https://www.hepsiburada.com/asus-fx...1i8ssdLFgnHXzwwd86SOjzC1Zf-sz524aAv9iEALw_wcB Bulduğum bilgisayar bu bunu önerir misiniz ya da başka ne önerirsiniz? Not: Mümkünse 16 GB RAM olsun teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus TUF serisi bilgisayarların malzeme kalitesi çok kötü. 3.günümde fanından arızalı sesler geldi ben de iadeye yolladım. Hepsiburada’dan almıştım Ryzen 4800H işlemcili ve 1660TI ekran kartı vardı.

4. Nesil ryzen bakmanı tavsiye ederim

AMD 3.Nesil/4.Nesil Ryzen işlemcili ASUS TUF Gaming laptoplar alınmaz. 3.Nesil AMD Ryzen işlemciler güçsüz ve işlemciye yüklenen oyunlarda ısınıyor. 4.Nesil AMD Ryzen' li ASUS TUF Gaming' in soba ile farkı yok. 99 Derece çok fazla. Alınmaz.

Usta bende TUF FX504GD modeli var fan devir yükseldikçe aşırı ugultu sesi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…