Ben yaklaşık 1 ay sonra oyun için bir dizüstü bilgisayar alacağım. Henüz ne alacağından pek emin değilim bir tane buldum ama bir de sizin yorumlarınızı alabilir miyim? Yorumlar için şimdiden teşekkürler.
Asus TUF serisi bilgisayarların malzeme kalitesi çok kötü. 3.günümde fanından arızalı sesler geldi ben de iadeye yolladım. Hepsiburada’dan almıştım Ryzen 4800H işlemcili ve 1660TI ekran kartı vardı.
ASUS TUF serisi bilgisayarların malzeme kalitesi çok kötü. 3.günümde fanından arızalı sesler geldi ben de iadeye yolladım. Hepsiburada’dan almıştım Ryzen 4800H işlemcili ve 1660 Ti ekran kartı vardı.
Ben yaklaşık 1 ay sonra oyun için bir dizüstü bilgisayar alacağım. Henüz ne alacağından pek emin değilim bir tane buldum ama bir de sizin yorumlarınızı alabilir miyim? Yorumlar için şimdiden teşekkürler.
AMD 3.Nesil/4.Nesil Ryzen işlemcili ASUS TUF Gaming laptoplar alınmaz. 3.Nesil AMD Ryzen işlemciler güçsüz ve işlemciye yüklenen oyunlarda ısınıyor. 4.Nesil AMD Ryzen' li ASUS TUF Gaming' in soba ile farkı yok. 99 Derece çok fazla. Alınmaz.
ASUS TUF serisi bilgisayarların malzeme kalitesi çok kötü. 3.günümde fanından arızalı sesler geldi ben de iadeye yolladım. Hepsiburada’dan almıştım Ryzen 4800H işlemcili ve 1660 Ti ekran kartı vardı.