Asus G Series G750JW-DB71 vs. MSI GE60 2OE-048XTR

Türker YILDIRIM

Hectopat
Bildiğiniz gibi yeni parti GE60 ve GE70'ler geldi. Tam artık GE60'ı alırım dediğim sırada bu bilgisayarı gördüm. Benim için taşıma kısmı önemli olmadığı için ağırlıklarıyla pek ilgilenmiyorum. Ama dış görünüş olarak Asus, MSI'dan daha cazip geldi. (Kendi görüşüm.) Ama asıl konumuz performans ve servis kalitesi olduğu için hangisi daha öndedir birde size sormak istedim.

Asus G Series G750JW-DB71:Asus G Series G750JW-DB71 Notebook En Ucuz Fiyat
Kampanya Fiyatı
3.899,00 TL

Kredi Kartına Tek Çekim Fiyatı
3.821,02 TL

Nakit / Havale / EFT Fiyatı
3.782,03 TL

MSI GE60 2OE-048XTR:MSI GE60 2OE-048XTR Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyat

Kdv dahil fiyatı
3,052.28 TL

Tek çekim fiyatı
3,082.80 TL

Havale ile

3,021.75 TL

Galiba Asus sadece SSD'de ve fiyatta geri kalıyor.

- - - Güncellendi - - -

Fiyat farkına tekrar bakınca MSI tekrar daha cazip gözüktü açıkçası.

Eğer Bütçen az ise parça kalitesi düşük , performans yüksek MSI tercih edebilirsin. Sunduğun notebooklarda Asus almanı öneririm. Arkaya doğru üfleyen fanlar, alüminyum kasa.

Mağazalara gidip Asus Kasası ile MSI kasasını karşılastırırsan farkı anlarsın.

Kasası kötü diye parça kalitesi de mi kötü oluyor. ? :O Msi candır can.

Yani malzeme kalitesi olarak Asus tartışılmaz şekilde üstün MSI'dan fakat MSI F/P ürünüdür. Asus kadar kaliteli değil diye dökülecek hali yok kullanırsın güzel bir şekilde alırsan. MSI bütçene daha uygun geliyorsa hiç düşünme onu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…