ASUS G16 G614jz şarjı %99'da kaldı

Keremsezer1

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler dilerim, ASUS G16 bilgisayarım 100% şarj olmuyor. Sadece Steam açık olmasına rağmen 30 dakikadır 99%'da takılı kaldı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
4050’li varyasyon sanırım. Sadece MUX aktifse standart moda almayı deneyip, bir daha başlatın ve biraz bekleyin. MUX açıkken böyle sorunlar bazı varyasyonlarda mevcut.
4080 li versiyondu konuyu açtıktan hemen sonra düzeldi.Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.Ekran kartını nvidianın sitesinden güncellememi önerir misiniz acaba bazıları mavi ekran hatası alıyorum yazmıştı da korktum biraz açıkçası.

4080 li versiyondu konuyu açtıktan hemen sonra düzeldi.Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.Ekran kartını nvidianın sitesinden güncellememi önerir misiniz acaba bazıları mavi ekran hatası alıyorum yazmıştı da korktum biraz açıkçası.
Hocam o nvidia sürücü hatasıydı şimdi öyle bir şey yok. Güncel olanı kurabilirsiniz. Ayrıyetten BIOS güncellemelerini kaçırmayın cihazlar daha yeni oturması zaman alacaktır.

Bir sürü rehber mevcut. Free dos laptop kurulum yaz technopat rehberinden yararlan. En kötü konu aç.
Tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın.Araştırdım fakat bulamadım valorant kesinlikle açılmıyor secure boot aktif etmeme rağmen senin bir fikrin var mı hocam?tpm yi açmam gerekiyor sanırım biostan fakat bulamadım.

Tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın.Araştırdım fakat bulamadım valorant kesinlikle açılmıyor secure boot aktif etmeme rağmen senin bir fikrin var mı hocam?tpm yi açmam gerekiyor sanırım biostan fakat bulamadım.
Onu bilmiyorum hocam konu açarsanız yardım ederler diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı