Zenga Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 683 Çözümler 2 13 Nisan 2023 #21 Keremsezer1 dedi: Tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın.Araştırdım fakat bulamadım valorant kesinlikle açılmıyor secure boot aktif etmeme rağmen senin bir fikrin var mı hocam?tpm yi açmam gerekiyor sanırım biostan fakat bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende yaşıyordum. Çözdüm problemi ancak nasıl çözdüğüm biraz karışık. Yeni konu açarsanız hem ben hem de diğer arkadaşlar yardımcı oluruz.
Keremsezer1 dedi: Tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın.Araştırdım fakat bulamadım valorant kesinlikle açılmıyor secure boot aktif etmeme rağmen senin bir fikrin var mı hocam?tpm yi açmam gerekiyor sanırım biostan fakat bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende yaşıyordum. Çözdüm problemi ancak nasıl çözdüğüm biraz karışık. Yeni konu açarsanız hem ben hem de diğer arkadaşlar yardımcı oluruz.
Keremsezer1 Femtopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #22 Zenga dedi: Aynı sorunu bende yaşıyordum. Çözdüm problemi ancak nasıl çözdüğüm biraz karışık. Yeni konu açarsanız hem ben hem de diğer arkadaşlar yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Konu açmıştım bu akşam yardımcı olursanız çok sevinirim
Zenga dedi: Aynı sorunu bende yaşıyordum. Çözdüm problemi ancak nasıl çözdüğüm biraz karışık. Yeni konu açarsanız hem ben hem de diğer arkadaşlar yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Konu açmıştım bu akşam yardımcı olursanız çok sevinirim
byprof Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #23 @manqueller hocam performans modunda kulağımı klavyeye yaklastırdığımda hafif gıcırtı gibi sesler geliyor normal mi sizdede varmı?
@manqueller hocam performans modunda kulağımı klavyeye yaklastırdığımda hafif gıcırtı gibi sesler geliyor normal mi sizdede varmı?
D dbasce Kilopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 609 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geoteknik yüksek inşaat mühendisi 15 Nisan 2023 #24 byprof dedi: @manqueller hocam performans modunda kulağımı klavyeye yaklastırdığımda hafif gıcırtı gibi sesler geliyor normal mi sizde de var mı? Genişletmek için tıkla... Evet o ses işlemciden geliyor. Bende de oluyor. Sürekli değil ama ara ara oluyor ben de
byprof dedi: @manqueller hocam performans modunda kulağımı klavyeye yaklastırdığımda hafif gıcırtı gibi sesler geliyor normal mi sizde de var mı? Genişletmek için tıkla... Evet o ses işlemciden geliyor. Bende de oluyor. Sürekli değil ama ara ara oluyor ben de
manqueller Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.807 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #25 Coil whine olabilir, SSD'den olabilir. Isınınca ya da yük altında yapar. Sorun yok. Zararlı bir şey değil.
Coil whine olabilir, SSD'den olabilir. Isınınca ya da yük altında yapar. Sorun yok. Zararlı bir şey değil.