ASUS G41C-M LX PC toplama

Beytullah15

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2017
Mesajlar
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle selamun aleyküm herkese, ben sizlerden bir bilgi almak amaçlı bu konuyu açma gereğinde bulundum.
Konum şu, ben PC toplamayı düşünüyorum bunun hakkında size bildiğim kendime ucuz gördüğüm bir sistemi söylüyeceğim.
Ama hangi oyunları açar pek bilmiyorum açar ise kasar mı? Bu konuda sizden bilgi alacağım.
Sistemim şu;
ASUS P5g41C-M LX Quad Core işlemci destekli anakart,
DDR3 2X4GB RAM, (1333MHz)
Xeon X5460 3.16GHz işlemci,
GT 730 ekran kartı,
300 Watt güç kaynağı.

Bu sistemin bana ne gibi bir yararı (kasma donma yaşanır mı? ) Dokunabilir. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Toplamalı mıyım? Yoksa toplamamalı mıyım? Şimdiden teşekkürler.
 
Yüksek grafikli oyunlarda bu ekran kartı ile donma kasma çok yaşarsın. Eski nesil oyunlar veya düşük sistemli oyunları oynayabilirsin. Bu sistem yerine 1155 pin intel 2.veya 3.nesil sistem daha mantıklı olur.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı