Hocam Capser iyi bir marka değil. Monster da değil. Bu 2 marka gerçekten çok farklılar. Müşterilerin %50'si memnun diğer %50'si memnun değil. Bu yüzden çok önermeyiz. Siz de önermeyin.
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!
Hocam siz her laptop konuma gelip MSI bravo öneriyorsunuz ancak şu an kardeşimin bilgisayarı AMD ekran kartlı sürekli bir sorun çıkartıyor. GameGaraj'dan arkadaşlarım memnun değil i5 olmaz çünkü render alacağım.
Casper iyi değil sadece reklam yapıyorlar sonrası yok.
Hocam GameGaraj alan arkadaşlarım memnun değil bu yüzden istemiyorum daha fazla GameGaraj hakkında yazmayın.
Hocam siz her laptop konuma gelip MSI bravo öneriyorsunuz ancak şu an kardeşimin bilgisayarı AMD ekran kartlı sürekli bir sorun çıkartıyor. GameGaraj'dan arkadaşlarım memnun değil i5 olmaz çünkü render alacağım.
Beyefendi benim bravo önerdiğim falan yok, Alpha öneriyorum o da fp oranı yüksek olduğu için. GameGaraj fenixte i7 var ne i5'i? Bakın yine önyargılı davranıyorsunuz. Tamam ikna olmayacaksınız, alın ROG'u gitsin. Hayırlı olsun. Umarım GameGaraj veya Alpha içinizde kalmaz.
HP Omen 17-CB1008NT 133B0EA i7-10750H 16 GB 1 TB + 256 GB SSD RTX2070 17.3" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.