Merhaba arkadaşlar, ASUS laptop'uma Mojave 10.14.6 Hackintosh sürümünü kurmaya çalışıyorum kurulum esnasında bu şekilde bir hata almaktayım.
Varsayılan olarak eklenmiş tüm INTEL_LAPTOP Config'lerini ve farklı konularda açılmış benzer Config'leri de denedim fakat hepsinde aynı hatayı verdi.
Kurulum esnasında NVIDIA GPU'yu devre dışı bırakıp deniyorum hata yine aynı.
Hata görseli.
macOS kurulum aşamasında özellikle Mojave sonrası laptop sistemdelerde please go to https://panic.apple.com to report this panic hatası alınabiliyor. Bunun genel sebebi uygun config dosyası kullanmamak. Eğer uygun config dosyası kullandığınıza rağmen aynı hatayı alıyorsanız SMBIOS düzenlemesi...
www.technopat.net
Aynı hata olursa Inject Intel işaretli veya EDID ile birlikte ikisi birden işaretli olarak dene.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
1-Hata bu şekilde birkaç dakika sonra reset atıyor,
2-Gönderdiğiniz config'teki SMBIOS mac seçeneğini değiştirdim. Bu seferde panic hatası veriyor fakat hata bu şekilde ;
Not supported on this platform hatasını gidermek için biraz araştırma yaptım. Sizin gönderdiğiniz Config'te ufak değişiklikler yaparak denemeye çalıştım şu an bu görseldeki hatayı almaktayım. BIOS ayarları da tam bu arada birkaç seçenek mevcuttu.