ASUS vs MSI arasinda kaldim arastirmalarim sonrasinda ASUS'un fabrika cikisli undervoltlu ama MSI'in fabrika cikisli undervoltlu olmadigini gordum. Buna ragmen MSI ASUS'tan daha serin calisiyor ve ustelik FPS daha ustlerde.
Monster'i da dusundum fakat anakartinin ASUS ve MSI'a gore iyi olmayacagini dusundum. Zaten Moster'ın da hoparlor sesi az cikiyor ama mekanik klavyesi var.
www.newegg.com
www.newegg.com
Simdi sorularim:
ASUS ve MSI'ın bu modellerindeki klavyesi mekanik mi acaba?
MSI'ın GP - GL - GE serilerinin aralarindaki fark nedir? Bu serilerinin bazilarinda sogutma daha iyi oldugunu soyluyorlar.
ASUS'un ve MSI'ın bu modellerini kullananlarin tavsiyelerini alabilir miyim?
Monster'i da dusundum fakat anakartinin ASUS ve MSI'a gore iyi olmayacagini dusundum. Zaten Moster'ın da hoparlor sesi az cikiyor ama mekanik klavyesi var.
MSI GP65 Leopard 9SE-225 Gaming Laptop Intel Core i7-9750H 2.60 GHz 15.6" Windows 10 Home 64-bit - Newegg.com
Buy MSI GP Series GP65 Leopard 9SE-225 15.6" 144 Hz IPS Intel Core i7 9th Gen 9750H (2.60 GHz) NVIDIA GeForce RTX 2060 16 GB Memory 512 GB NVMe SSD Windows 10 Home 64-bit Gaming Laptop with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
ASUS G731GV-DB74 Gaming Laptop Intel Core i7-9750H 2.60 GHz 17.3" Windows 10 Home 64-bit - Newegg.com
Buy ASUS ROG Strix III Hero - 17.3" 144 Hz - Intel Core i7-9750H - GeForce RTX 2060 - 16 GB DDR4 - 512 GB PCIe SSD - Windows 10 Home 64-bit - Gaming Laptop (G731GV-DB74 ) with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
Simdi sorularim:
ASUS ve MSI'ın bu modellerindeki klavyesi mekanik mi acaba?
MSI'ın GP - GL - GE serilerinin aralarindaki fark nedir? Bu serilerinin bazilarinda sogutma daha iyi oldugunu soyluyorlar.
ASUS'un ve MSI'ın bu modellerini kullananlarin tavsiyelerini alabilir miyim?