ASUS garantisi nasıl işliyor?

Killian

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gigabyte rtx 3060 ti gaming oc- 16gb ram- ryzen 5 5600x- b450ms2h- 1tb samsung evo 870 ssd- 500gb m2 ssd wd
Arkadaşlar ASUS VG27AQZ monitörüm garanti servise ulaşti bugün inceleniyordu, ASUS'un desteğini aradigimda bana değişim veya iadenin onaylandigini aldigim şubeden yardimci olacaklarini soylediler. Ama problem şu ASUS'un sitesinden cihazima baktigimda cihazin tamiri yapilmiştir geri getiren firmaya teslim edilmiştir tarzinda bir şey yazıyor şimdi ben hangisine inanacagım tecrubesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Desteğin dediği doğru olur genelde, sistemde bazen otomatik olarak farklı seçenekler işaretlenebiliyor. Satıcıya ulaşın, veya ASUS desteği tekrar arayıp değişim raporunun size mail atılmasını talep edin.

Arkadaşlar ASUS VG27AQZ monitörüm garanti servise ulaşti bugün inceleniyordu, ASUS'un desteğini aradigimda bana değişim veya iadenin onaylandigini aldigim şubeden yardimci olacaklarini soylediler. Ama problem şu ASUS'un sitesinden cihazima baktigimda cihazin tamiri yapilmiştir geri getiren firmaya teslim edilmiştir tarzinda bir şey yazıyor şimdi ben hangisine inanacagım tecrubesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Süreç biraz gecike biliyor güncellenmesi falan .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı