X xandebinho Hectopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2018 #1 Arkadaşlar ekran kartını taktım. Ama görüntü yok. Ekran kartlarında 6 Pinli şeyler olurdu ama bunda yok. Sorun ne? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2018
Arkadaşlar ekran kartını taktım. Ama görüntü yok. Ekran kartlarında 6 Pinli şeyler olurdu ama bunda yok. Sorun ne?
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 27 Ocak 2018 #2 Monitörün ne? Dönüştürücü ile mi kullanıyorsun?
X xandebinho Hectopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2018 #3 BenQ gw2270 dönüştürücü yok
Inotorious Hectopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 768 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2018 #4 Güç kaynağınız kaç watt? Sistem açılıyor ve ekrana görüntü gelmiyor mu yoksa sistem hiç açılmıyor mu?
Güç kaynağınız kaç watt? Sistem açılıyor ve ekrana görüntü gelmiyor mu yoksa sistem hiç açılmıyor mu?
X xandebinho Hectopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2018 #5 Hocam sağolun taktım fakat fanlar dönmüyor. Elimle kontrol ettiğimde ısındığını hissediyorum. Bu normal mi?
Hocam sağolun taktım fakat fanlar dönmüyor. Elimle kontrol ettiğimde ısındığını hissediyorum. Bu normal mi?
Inotorious Hectopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 768 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2018 #6 xandebinho dedi: Hocam sağolun taktım fakat fanlar dönmüyor. Elimle kontrol ettiğimde ısındığını hissediyorum. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Eğer ısınıyorsa herhangi bir güç problemi yok denebilir. Fanların çalışmaması yeni bir teknoloji. Fan ömrünü uzatmak için belirli bir sıcaklığa kadar çalışmıyor fanlar. Ayrıca güç kaynağınızı hala belirtmemişsiniz.
xandebinho dedi: Hocam sağolun taktım fakat fanlar dönmüyor. Elimle kontrol ettiğimde ısındığını hissediyorum. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Eğer ısınıyorsa herhangi bir güç problemi yok denebilir. Fanların çalışmaması yeni bir teknoloji. Fan ömrünü uzatmak için belirli bir sıcaklığa kadar çalışmıyor fanlar. Ayrıca güç kaynağınızı hala belirtmemişsiniz.