Herkese selam olsun.
Arkadaşlar biliyorsunuz malum doların yükselmesiyle birlikte fiyatlarda artış gösterdi. Ben de RTX 2070'e yönelmek istedim. Daha sonra yükseltmeyi düşünüyorum. Sizce 2070'i önerir misiniz? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Neden illa Vatan'dan almak zorundasınız? Hani monitörü Vatan'dan almak mantıklı olabilir sonuçta Pixel testi falan yapabiliyorsun fakat ekran kartını da Vatan'dan almanın mantığı ne? Daha düşük bir modele daha fazla para veriyorsunuz sonuç olarak da kazıklanıyorsunuz.
Neden illa Vatan'dan almak zorundasınız? Hani monitörü Vatan'dan almak mantıklı olabilir sonuçta pixel testi falan yapabiliyorsun fakat ekran kartını da Vatan'dan almanın mantığı ne? Daha düşük bir modele daha fazla para veriyorsunuz sonuç olarak da kazıklanıyorsunuz.
Ne gibi bir zorluk? Yardımcı olabiliriz. Eğer montajı yapamıyorsanız video izleyerek çok rahat yapabilirsiniz. Yine de kendinize güvenmiyorsanız parçaları Vatan'dan almasanız bile cüzi bir miktara sistemin montajını yaparlar.
Ne gibi bir zorluk? Yardımcı olabiliriz. Eğer montajı yapamıyorsanız video izleyerek çok rahat yapabilirsiniz. Yine de kendinize güvenmiyorsanız parçaları Vatan'dan almasanız bile cüzi bir miktara sistemin montajını yaparlar.