ASUS GeForce Dual RTX 3060 Ti nasıldır?

Hocam Allah'ın god of war'ında kart yüksek grafiklerde 72 dereceyi gördü. Ayrıca grafikleri ultra'ya çektiğimde hafif kasmalar oluyor, bu da sinir bozucu.
72 derece bir ekran kartı için soğuk sayılır. RTX 3060’tan minumum RTX 3070 Ti seviyesinde bir karta geçiş yapmanızı öneririm.

Hocam garanti olsun sağlam olsun diye. Mağazadan test ederek almayı düşünüyorum. Hani bir sorun olduğunda karşıma muhattap alacak birilerini bulayım diye.
Hiçbir mağaza ekran kartı test etmez. Vatanfan da alsan sorun çıksa yine sen ilgili garanti ile muhatap olacaksın.

O yüzden vatan paranı sokağa atmak gibi bişey. Sadece mönitör alırım vatandan çinki onu test ediyorlar.

Hocam garanti olsun sağlam olsun diye. Mağazadan test ederek almayı düşünüyorum. Hani bir sorun olduğunda karşıma muhattap alacak birilerini bulayım diye.
Diğer mağazalar garantisiz sağlam değil mi? Vatan'da ekstra hiçbir özellik yok diğer mağazalar gibi satış yapıyor herkes Vatan ve MediaMarkt'ın çok sağlam bir yer olduğunu söylüyor. Fiyat fazla olduğu için böyle bir şeye kanıyorlar ne yazık ki.

Magazadan size test ederek vermezler. Kutuyu kendiniz acarsiniz, bir sorun olsa vatana degil zaten Asus a gideceksiniz. Vatan burada ekstra bir sey katmiyor size. Fakat amazoncomtr den alsaniz, iade etmek isterseniz bile sorgusuz direkt aliyorlar, vatana direkt edebilen varsa bu forumda tebrik etmek lazim

Vatanın şöyle bir güzelliği var, aldın bir sıkıntı var gibi ama çözemiyorsun, gidip teknik servisinden yardım isteyebilirsin. İnternette alsan bile yardımcı oluyorlar. Yine bozuk kartı sen Asus a göndereceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…