S Swistret Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 82 19 Mayıs 2020 #1 Hazır bir sistem alacağım fakat ekran kartı konusunda şüphelerim var. ASUS'un, AMD kartlarda ısındığını duydum ne kadar doğru olduğunu da bilmiyorum. Sizce bu ekran kartı soğutma için yeterli midir? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2020
Hazır bir sistem alacağım fakat ekran kartı konusunda şüphelerim var. ASUS'un, AMD kartlarda ısındığını duydum ne kadar doğru olduğunu da bilmiyorum. Sizce bu ekran kartı soğutma için yeterli midir?
YıldırayDgn Kilopat Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 675 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #2 RTX2080S NVIDIA tabanlı ekran kartı hocam. Eğer bu model hakkında konuşuyorsanız YouTube üzerinden sıcaklık testlerine bakabilirsiniz.
RTX2080S NVIDIA tabanlı ekran kartı hocam. Eğer bu model hakkında konuşuyorsanız YouTube üzerinden sıcaklık testlerine bakabilirsiniz.
Hortozazi Hectopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 744 Çözümler 3 Yer "Seattle" 19 Mayıs 2020 #3 RTX2080 bilmem ama bende Dual RX 580 var, Radeon chill kapalıyken 75'lere kadar geliyordu en son ki normal degerler.
RTX2080 bilmem ama bende Dual RX 580 var, Radeon chill kapalıyken 75'lere kadar geliyordu en son ki normal degerler.
S Swistret Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 82 20 Mayıs 2020 #4 YıldırayDgn dedi: RTX2080S NVIDIA tabanlı ekran kartı hocam. Eğer bu model hakkında konuşuyorsanız YouTube üzerinden sıcaklık testlerine bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Youtube üzerinde bu modele ait bir sıcaklık test videosu bulamadım malesef.
YıldırayDgn dedi: RTX2080S NVIDIA tabanlı ekran kartı hocam. Eğer bu model hakkında konuşuyorsanız YouTube üzerinden sıcaklık testlerine bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Youtube üzerinde bu modele ait bir sıcaklık test videosu bulamadım malesef.