ASUS GeForce GTX1060 vs MSI GeForce GTX1060

Almamalısınız.

Bütçeden kısıp araya 1070 sıkıştırmak yerine (hem de Full HD) 1060 alıp güzel bir sistem toplayın.

MSİ önerimdir. Fakat, almadıysanız RX580/480 öneririm. Daha iyi ve daha ileriye dönük bir karttır. Forumda ki çoğu kişiye sorabilirsiniz.
Bak bakalım var mı piyasada... Fiyatından geçtim piyasada yok...

Son düzenleme:
GamingZ bence gereksiz. FPS değerleri X'e göre daha yüksek olabilir ama aradaki fiyat farkına değmez.
Sıcaklık vs. olarak da Asus sizi üzmez. MSI da yarı yolda bırakmaz. Ucuz olan daha iyidir

Gaming Z diğer modellere göre daha iyi OC edilebiliyor. Evet çok gerekli değil ama OC canavarları için tercih edilebilecek bir model.

Gaming G1 daha iyidir Aorus modellerinden. Soğutması çok daha iyi.

Ben Aorus daha iyi diye biliyorum. Neyse. G1 Gamng değildir ama olsa olsa G1 R0ck olur.
Aorus arasından G1 Gaming daha iyidir. G1 Gaming ile ROCK karşılaştırır isen ROCK daha iyidir. Ama ona bakarsan da Gaming X yerine de Z dememiz lazımdı. Her neyse bu uzar gider böyle.

@Metoboy_Lead Strix'den bahsediyorum. Bu arada sizin kartın o kadar ısınması anormal geldi bana. Kasanız ferah olmayabilir.

Bu hali ile 1100 TL bütçem kaldı. ssd' yi 120 Gb yaparak bütçeyi 1250 yapabilirim. En olmadı ssd tamamen çıkararak 1500 TL bütçe ayırabilirim.
Eksiklerim( İtopya' dan alınacak.):
  • 16 Gb Ram
  • En az 75 hz Full HD monitör
Yarın bilgisayarı almayı düşünüyorum. Bunlardan hangilerine öncelik verilmesini siz daha iyi bilirisiniz. Bu yüzden bu bileşenler için öneride bulunur musunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…