ASUS, GeForce RTX 4080 SUPER Noctua OC Edition Ekran Kartını Tanıttı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

ASUS, GeForce RTX 4080 SUPER Noctua OC Edition ekran kartı, fısıltı sessizliğinde üstün performans arayan oyuncular ve içerik üreticileri için tasarlandı. ASUS GeForce RTX 3070, RTX 3080 ve RTX 4080 Noctua Edition modellerinin lider tasarımı üzerine inşa edilen bu birinci sınıf ekran kartı, üzerindeki Noctua fanlar, özel üretim ASUS buhar odası ve devasa soğutma bloğu sayesinde […]

Devamı: ASUS, GeForce RTX 4080 SUPER Noctua OC Edition Ekran Kartını Tanıttı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Hocam siz böyle diyince 4070Ti Super aldığım için pişmanmışım gibi hissediyorum

4080 Super yine alınır ama makul fiyatlardan. 4080 ile neredeyse aynı güçteki ama $200 etiketi kırpılmış karta sırf Noctua diye $300 fazla ödersen olmuyor.

Normal soğutmalar da fazlasıyla yeterli, Noctua gerektirecek bir durum yok. Ama çok güzel, çirkin ama güzel bir kart, bu yüzden alınır Ha fiyat konusu öyle ama zaten bunu seçenler pek de umursamayacak. MSI'da da metal gövdeli model bu şekilde.

Doğru, Adana bir de yüksek nemli Asya ülkeleri. Tayvan'dayken ve Güney Kore'deyken yüzde 90+ nemde öğlen dışarı çıkmıştım... Noctua bir şemsiye olsaydı iyi olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…