Asus GL553VE vs Acer AN515-51 vs Dell 7577

Acer'da 256GB SSD var, ben olsam onu alırdım. 128GB günümüz için artık az, Windows yükleyince 90GB alan kalıyordu.

Diyebilirsin ki ben oyunları ikinci harddiske atıp oynayacağım. Ama bazı oyunlarda o farkı anlayınca ikinci diske oyun yüklemek içinden gelmiyor. Bu yüzden ben Acer'ı seçerdim.

Son düzenleme:
Dell düşünüyordum. Peki neden Dell değil?

Seçtiklerinizin 3'ü de gerçekten güzel tercihler. Yaklaşık 9 aydır Dell 7577 kullanıyorum, özellikleri birebir aynı. Tek sıkıntısı sol CPU fanından garip bir ses duyuyorum çok nadir, servise gönderme fırsatım olmadı fakat arkadaşım sadece bakım için yolladı soğutma sistemini değiştirmişler direkt, çok şaşırdım. Bence Asus'u marka takıntınız yoksa eleyebilirsiniz, 8 GB'lık RAM için eminim ilerde pişman olacaksınız ki RAM fiyatları da malum son zamanlarda bayağı arttı. Acer'a gelince çizim dersinde bir arkadaşımda gördüm yeni almış aynı özellikler onun da, sanırım HDD'si yoktu sadece, o da çok memnun. Düşününce SSD kapasitesindeki fark cidden önemli ama karar sizin. Şimdiden hayırlı olsun.

Laptopların çoğunda normal gecikme vardır değer olarak fazla da olsa gecikme fazla diye bulanıklık gibi sorun yaşanmaz sadece gecikmesi fazladır. Bende laptop var ama öyle gölgelenme gibi sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…