Termal macunu sürerken fazla sürmüşüm, taşmış ve GPU hasar görmüş. Ekran kartı çalışmakta ama normaline göre ciddi anlamda çok daha az performans vermekte. Sizce bu tamir edilebilir mi?
Çok sürüldüğünde normale kıyasla biraz daha düşük olur macunun soğutma performansı da taşan kısımlar sıcaklığı çok fazla dağıtmaz ki, nereye kadar taşmış? Fotoğrafı var mı bozulan kısmın?
Çok sürüldüğünde normale kıyasla biraz daha düşük olur macunun soğutma performansı da taşan kısımlar sıcaklığı çok fazla dağıtmaz ki, nereye kadar taşmış? Fotoğrafı var mı bozulan kısmın?
Kurumuş macun ve bant var orada. Tam olarak nasıl bir performans düşüşü gözlemledin? Kim dedi ekran kartına zarar geldiğini? Ben bozulmuş bir şey varsa bile cidden göremedim, barizse kusura bakma.
Ben de tam biliyorum nereye hasar geldiğini fakat buralar hasar görmüşe benziyor ve bu performans düşüşü termal macunu sürdükten sonra oldu. Sorun yazılımsal değil donanımsal olduğuna eminim. Mesela GTA V üzerinden örnek vereceğim. Eskiden GTA V'de optimum ayarlarda 60 FPS alabiliyorken şu an 20 FPS anca alabiliyorum.