Onimusha Megapat Katılım 1 Mart 2013 Mesajlar 851 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2020 #1 Arkadaslar R6 siege oynarken CTRL+ALT+W/D falan gidiyorum kendi kendine aciliyor sonra bu keybindlarini degistirdim tweakteki hala devam ediyorum ne anlamsiz bir olay bu. Bunu yasayan var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2020
Arkadaslar R6 siege oynarken CTRL+ALT+W/D falan gidiyorum kendi kendine aciliyor sonra bu keybindlarini degistirdim tweakteki hala devam ediyorum ne anlamsiz bir olay bu. Bunu yasayan var mi?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.839 Makaleler 26 Çözümler 515 7 Şubat 2020 #2 Apply diyor musunuz değiştirdikten sonra?
Onimusha Megapat Katılım 1 Mart 2013 Mesajlar 851 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2020 #3 Apply dedim ama bir tek ctrl alt d w yapinca D'de azicik takiliyor bildigin boyle sag tarafa akip gidiyor durmadan. Keybind'i da degistirdim
Apply dedim ama bir tek ctrl alt d w yapinca D'de azicik takiliyor bildigin boyle sag tarafa akip gidiyor durmadan. Keybind'i da degistirdim