doche Centipat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 29 16 Mart 2022 #1 ASUS GPU Tweak kullanarak 1050 Ti ekran kartina overclock yapsam yarari olur mu, onerir misiniz ASUS GPU Tweak'i? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2022
ASUS GPU Tweak kullanarak 1050 Ti ekran kartina overclock yapsam yarari olur mu, onerir misiniz ASUS GPU Tweak'i?
fatihggk Hectopat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 904 Çözümler 2 Yer Antalya 16 Mart 2022 #2 Kartını hiç yorma, bu kez soğutmak için fanları yüksek çalıştırman gerekecek oda hem ses hem de fanlarını bozar bir süre sonra.
Kartını hiç yorma, bu kez soğutmak için fanları yüksek çalıştırman gerekecek oda hem ses hem de fanlarını bozar bir süre sonra.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 16 Mart 2022 #3 Ben afterburner tercih ederim ama aynı şeyi yaptıklarından ikisinden birisini kullanabilirsin. Sıcaklığa dikkat ederek OC yapabilirsin.
Ben afterburner tercih ederim ama aynı şeyi yaptıklarından ikisinden birisini kullanabilirsin. Sıcaklığa dikkat ederek OC yapabilirsin.
doche Centipat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 29 17 Mart 2022 #4 UluErdem25 dedi: Ben Afterburner tercih ederim ama aynı şeyi yaptıklarından ikisinden birisini kullanabilirsin. Sıcaklığa dikkat ederek OC yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... fatihggk dedi: Kartını hiç yorma, bu kez soğutmak için fanları yüksek çalıştırman gerekecek oda hem ses hem de fanlarını bozar bir süre sonra. Genişletmek için tıkla... ASUS GPU Tweak'in kendi icinde hazir olarak gelen overclock modunu sectim. Sizce herhangi bir sıkıntı cikarir mi ya da ise yarar mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2022
UluErdem25 dedi: Ben Afterburner tercih ederim ama aynı şeyi yaptıklarından ikisinden birisini kullanabilirsin. Sıcaklığa dikkat ederek OC yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... fatihggk dedi: Kartını hiç yorma, bu kez soğutmak için fanları yüksek çalıştırman gerekecek oda hem ses hem de fanlarını bozar bir süre sonra. Genişletmek için tıkla... ASUS GPU Tweak'in kendi icinde hazir olarak gelen overclock modunu sectim. Sizce herhangi bir sıkıntı cikarir mi ya da ise yarar mi?
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 17 Mart 2022 #5 doche dedi: ASUS GPU Tweak'in kendi icinde hazir olarak gelen overclock modunu sectim. Sizce herhangi bir sıkıntı cikarir mi ya da ise yarar mi? Genişletmek için tıkla... Çok az fark olur, kart ısınmazsa sıkıntı çıkmaz.
doche dedi: ASUS GPU Tweak'in kendi icinde hazir olarak gelen overclock modunu sectim. Sizce herhangi bir sıkıntı cikarir mi ya da ise yarar mi? Genişletmek için tıkla... Çok az fark olur, kart ısınmazsa sıkıntı çıkmaz.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 17 Mart 2022 #6 OC moda al geç gerektiğinde uçuruyor frekansı. Kart da zarar görmeden, ısınmadan çalışabiliyor.