Drachaos Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 446 14 Eylül 2020 #1 ASUS STRIX ekran kartı kullanıyorum, ASUS GPU Tweak indirdim henüz oyuna girmedim, Razer öneren arkadaşım var oyun uygulamalarını kapatıyormuş oyuna girince. Bunları kullanıp memnun olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2020
ASUS STRIX ekran kartı kullanıyorum, ASUS GPU Tweak indirdim henüz oyuna girmedim, Razer öneren arkadaşım var oyun uygulamalarını kapatıyormuş oyuna girince. Bunları kullanıp memnun olan var mı?
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #2 ASUS GPU Tweak 2 kullanıyom hiçbir sorun yaşamadım.
Drachaos Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 446 14 Eylül 2020 #3 PashaReyiz dedi: ASUS GPU Tweak 2 kullanıyom hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Sadece game booster özelliğine tıklıyorsunuz değil mi başka bir özellik yapmaya gerek yok ?
PashaReyiz dedi: ASUS GPU Tweak 2 kullanıyom hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Sadece game booster özelliğine tıklıyorsunuz değil mi başka bir özellik yapmaya gerek yok ?
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #4 Drachaos dedi: Sadece Game booster özelliğine tıklıyorsunuz değil mi başka bir özellik yapmaya gerek yok? Genişletmek için tıkla... Fazladan hız aşırtmada kullanıyom kendi ayarlarımı buldum onları kullanıyom.
Drachaos dedi: Sadece Game booster özelliğine tıklıyorsunuz değil mi başka bir özellik yapmaya gerek yok? Genişletmek için tıkla... Fazladan hız aşırtmada kullanıyom kendi ayarlarımı buldum onları kullanıyom.