Tunahan001 Decapat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. GPU Tweak 3'te OSD ekranını bir türlü açamadım oyuna girince kendisi otomatik olarak gelmiyor. Uygulamadan OSD ekranını göster seçeneğini aktif etmeme rağmen bir türlü gelmiyor. Bilen yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar merhaba. GPU Tweak 3'te OSD ekranını bir türlü açamadım oyuna girince kendisi otomatik olarak gelmiyor. Uygulamadan OSD ekranını göster seçeneğini aktif etmeme rağmen bir türlü gelmiyor. Bilen yardımcı olabilir mi?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.796 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #2 Bende de açılmadı kardeşim. Saldım gitti sonra. Artı 0 Eksi
Alex de Souza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 1.209 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Eylül 2022 #3 @Recep Baltaş Bende de açılmadı, program içinde herhangi bir kısayol da göremedim. Programda mı sıkıntı var? Sen bilirsin. Artı 0 Eksi
@Recep Baltaş Bende de açılmadı, program içinde herhangi bir kısayol da göremedim. Programda mı sıkıntı var? Sen bilirsin.