Asus GPU TWEAK O.C. den sonra hata vermesi

Oguzhanßardak

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaştan oyunları aldım. Tek tek taşınabilir hdd'den denedim . Açılan oyunları yüklerim diye. Wacth Dogs u açtım. Çok kötüydü. Bende 10 dakika sonra aklıma geldi. Gpu tweakdan bütün değerleri sona verdim.
Oyuna girdim. 1024*768 Low-Medium karışık 26-27 fps verdi. Oynanabilirdi benim için.
Sonra "amd driver has stopped working" hatası geldi .

Pes 15 de denemiştim. Onda herşey full açtım. Sorun yok.
Bu arada sistem ; E6500 2.93 ghz , 4 Gb ram , HD 5450 .
Fazlada ısınmadı ama hop atıyor. Tamda oynanabilirlik vardı. bu hatayı nasıl devre dışı bırakabilirim ?

Her şeyi sona köklemişsiniz. Sistemin stabilitesini bozmuşsunuz. Madem bilginiz yok neden böyle tehlikeli işlerle uğraşıyorsunuz ? Karta zarar vermeden default ayara alın. Bilginiz yoksa kurcalamayın fazla. Ayrıca ana bilgisayarınızda Windows 10 kullanmayın, henüz tam oturmadı. Nihai sürümü bekleyin. Aksi takdirde sorun yaşarsınız.

Son düzenleme:
Ya ben cahilim sen bilgilisin özür dilerim. Ya ben bu kartı kullanalı 3 yıl oldu. Sürekli kökledim Gaming moda aldım. Herşeyi denedim. Windows 10 kullanmamın sebebi SQL,VS, CS6 gibi programları yeniden yüklemem çok uzun sürer. sen merak etme windonw 10 şuan kötü değil. sorun yaşıyacağımı biliyorum. Son olarak karta bişi olmuyor 63*C stabil sürekli. Bir türlü yakamadım zaten. Sistem ölü zaten ne stabilizesi . Windows10 kullanmamın kendi özel sebeblerim var , mal mal yükleyip sonra format atıcak tiplerden dğeilim. Bu arada yönetici kardeş bütün yazılar kırmızı oldu galiba. silmekle uğraşamıycam sen bir ban at. Alıştım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…