Asus GPU Tweak Programı CPU Ölçüyor mu?

teodoros

Hectopat
Programın adı Asus GPU Tweak ancak cpu değerleri de gözüküyor fakat veriler yok. Her yere baktım ancak bulamadım, o bölümü aktif etmenin yolu var mıdır.

Dosya Ekleri

• 20190206203803_1.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 115
O programı deneyeceğim teşekkürler. Arkadaşlar biraz konu dışına çıkıyorum kusura bakmayın ama programı kurcalarken cpu değeri çıktı bir ara. Benim ekran kartım Asus Rog RTX 2060 OC versiyon, işlemcim de Ryzen 7 1700.

Ekran kartı 1860 MHZ
İşlemcim de 3 GHZ değerlerinde diye biliyorum

ancak bir şey yapmama rağmen değerlerim neden böyle yüksek

Dosya Ekleri

• ooo.jpg
    195,7 KB · Görüntüleme: 94

İşlemciniz otomatik turboya geçtiği için öyle. Hatta güç seçeneklerinden yüksek performansı seçerseniz o değerin 3700Mhz olacağını göreceksiniz. Çünkü yüksek performans güç planında en düşük işlemci durumu "100%" dür. Bu yüzden sürekli son hızda çalışır ve oyunda performans artışı sağlar. Güç kaynağınız kötü ise yüksek performans güç planını önermem, iyi forumlar.

Değerli cevabınız için çok teşekkürler öğrenmiş oldum sayenizde. Güç kaynağım 750 watt güzel bir marka. Umarım bu şekilde oyun oynamanın bir zararını görmem, malum pek anladığım konular değil. Ekran kartına, işlemciye zarar gelsin istemem

Uzun zamandır yüksek performans güç planındayım hiçbir zararını görmedim :^)

edit; Aynı zamanda CoreParking uygulaması var. Çekirdekler nasıl desem.. Tam işlevinde çalışmıyor ve bu program sayesinde tam işlevinde çalışmasını sağlıyoruz. CS:GO Fps Arttırma videolarında genelde kullanılır. Bir deneyin isterseniz :^)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…